"Gratis-Diablo" får samma generösa prislapp på konsol.

När vi recenserade #Path of Exile för snart fyra år sedan kallade vi det "en fet käftsmäll på alla som klagar på free-to-play" och många har hyllat det som ett fullgott alternativ till [="Diablo III"] som dessutom är gratis. Och efter att Blizzard visat att Diablo-mörsande faktiskt funkar med gamepad-styrning på konsoler är nu Path of Exile på väg till Xbox One.

Släppet ser senare i år och ska innehålla allt material från pc-versionen. Den kommer dock inte att dela servrar med kusinen då man gjort några mindre gameplay-ändringar.

Xbox One players will play on their own realm, separate to the PC realm. This is due to small gameplay differences between the two versions, such as the number of Flask slots and how some skills are targeted. We intend to follow the same content and league release schedule on both the Xbox One and PC versions of Path of Exile.

Vad vore heller en annonsering utan en annonseringstrailer!

Tack till sezth, Sviskon för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Har verkligen försökt flera gånger att komma in i PoE, men jag tröttnar alltid och återgår till D3. 20/01 Det är stor skillnad mellan PoE och D3, nu tilltalar inte D3 mig då jag vill ha ett spel där man måste planera och fundera på hur man vill lv sin karaktär. D3 behöver man inte "stå" för sina val utan kan när som helst ändra, du har alltså ett djupare... 20/01 Istället för negativ kommentar säger jag bara kul med options. D3 var roligare på konsol än pc så detta kanske blir mer givet på konsol. 19/01 Läs mitt inlägg igen. Det går inte att göra mycket mer TL;DR. 19/01 Måste säga att Grim Dawn var inte alls som förväntat, var så jävla tråkigt allting faktiskt, och jag som gillade Titan Quest. Tror mycket har att göra med världen, vad fan den nu heter i Grim Dawn?! Path of Exile har jag inte lirat än så länge. 19/01 Intressant. Får det bra kontroller liknande Diablo 3 så kommer jag definitivt att skaffa det till Xbox. 19/01 Hur mycket har du verkligen spelat? PoEs abilities är lite meh early game, men när du tagit några levlar så krossar det ju D3. Du har så otroligt många support gems och talents vilket ger dig väldigt mycket frihet. PoEs unika föremål är också nice, viss... 19/01 För er som inte har så bra koll på spelet, så kan jag säga att det är helt otroligt hur mycket utveckling som görs på regelbunden basis. Spelet växer konstant, de följer en cykel av expansion var 6 månad med en 3 månaders liga(season) inbakad. sedan en... 19/01 Kommer spelet få riktigt stöd för handkontroll på pc nu då? Jag har undvikit det för att den här typen av spel är usla att spela med mus så en gamepad-version skulle vara intressant. 19/01 Håller med dig totalt, hade en mycket roligare tid med PS4 versionen av RoS än pc, kontrollerna är så sjukt bra. Dodge gjorde allt så himla mycket. Dock så har jag aldrig fastnat för Path of Exile, svårt att komma in i det och storyn har jag knappt någo... 19/01