I allmänhet fick #Dragon Age kritik för att inte vara det snyggaste spelet på marknaden. I synnerhet konsolversionerna. I en intervju med Joystiq berättade Greg Zeschuk på #Bioware om planerna kring framtiden.

Jag skulle vilja säga att en av sakerna vi jobbar med inför Dragon Age 2 är teknologin. Jag kan bekräfta att vi arbetar hårt med Dragon Age-motorn och gör mycket för att förstärka den - för att få den visuellt superhet.

Zeschuk fortsätter att berätta hur han fascineras av spelvärlden och hur man kan göra så mycket för att hela världen är uppbyggd kring en tidslinje.

Vad tycker du Bioware ska ha för fokus inför uppföljaren?

Jag önskar att dom kunde dra ner på utgivningstakten, har fortfarande inte hunnit installera ettan, den ligger vid datorn som en julklapp. So many games, so little time... 02/02 Det coolaste vore att fixa Magi/Melee-balansen och ffa att kunna få in fler chars i sitt party. Varför inte kunna rekrytera vilken tjomme som helst och sedan utveckla deras skills? Eller göra ett helt party? 90% av partyt blir ju förutbestämt med nuvara... 01/02 Testa att göra annat än att springa genom spelet så lär du märka en hel del mot slutet. Har drygt 4 sidequests som inte går att slutföra, avklarade uppdragsgivare som fortfarande står med ett utropstecken ovanför sig (alltså att jag skall kunna avsluta... 01/02 Grafiken gjorde mig väldigt missnöjd faktiskt och mer side quest 01/02 word! =D 01/02 Jag ser helst en ordentlig revamp av combatsystemet. Många var emot att Mass Effect 2 blev aningen mer combatinriktat, men jag anser dock att det är ett succérecept. 01/02 Sanning! Tycker precis som dig att Dragon Age aldrig blir mer än ett "bra" eller "ok" spel (halvbra är kanske att ta i). Årets spel 2009? Kom igen nu... The Witcher 2 är nummer ett på önskelistan, hoppas de hittar en bra utgivare snart. 01/02 men suck.. gnälla på grafiken :P 01/02 Om du anser att ett överflöd av vapen vilka enbart 5% var värda att behålla är "RPG", tror jag du är fel ute. Vad exakt är ett RPG? Är EVE online med sitt spreadsheet heaven det renaste man kan komma rpg? Är det att pricka i stats? Ha mer än två dialogv... 01/02 Bioware gör riktigt kvalitativa spel men det börjar bli på tok för enkelt. Mass Effect 2 är så jävla bantat att det är skammligt. Att kalla det ett RPG är oförskämt, samma sak med DA. Trist att det knappt fanns något godis heller för oss "lootwhores".... 01/02
Skicka en rättelse