#Strafe är spelet som önskar att vi fortfarande befann oss på 90-talet. Något som framgår dels av en minst sagt retroinsnpirerad hemsida, men också gameplay som landar nånstans runt ursprungliga #Quake.

Är old school-shooters din melodi kan spelet alltså vara värt att kika närmare på, inte minst för att vi nu har ett konkret datum att se fram emot. Den 28 mars släpps Strafe i all sin prakt. Trailern nedan firar med headshots. Så klart.

Skicka en rättelse
Har aldrig tyckt kvalitén varit så hög här. Men faktiskt blivit lite bättre på vissa saker (som artiklar), så följer fz nyheter bättre av någon anledningen efter geeks tog över, kanske gav sidan ny chans eller bara för jag gillar geeks main webbplats/ny... 22/01 Haha :) 22/01 "Se det magiska ögonblicket när kommentarsfältet välter nätet." :D 22/01 Ojoj.. en öm punkt? Jag har läst ditt inlägg flertalet gånger och kommer fram till samma sak. Om jag är efterbliven eller inte får du helt bedöma själv. Härskartekniker och din reaktion ger mig rätt bra underlag för att placera dig i ett fack. Ett click... 22/01 #TriggeredMuch? Det du kallar för "Aftonbladet-rubiriker" kallas inom marknadsföring för, "det som fungerar". Om majoriteten av läsare kunde ge lika mycket tid åt att klicka på vardera länk som är finansierad av annonser (ja, du betalar ingenting direkt... 22/01 Nu måste du väl ändå skämta, eller är du så efeterbliven på riktigt? Jag besöker FZ dagligen för att läsa nyheter om spel, jag sa aldrig att det var jobbigt. Jag stör mig enbart på rubriksättningen. När jag sa jag att jag avänder adblock pga. FZ så mena... 22/01 Vad gör du ens här om det är så jobbigt? Varför googlar du inte bara "strafe release date" så slipper du klicka här? Kanske vill du ha fullständiga artiklar uppradade på förstasidan utan länkar? Dagens i-lands problem. En annan sak.. du menar att vi ska... 21/01 Jag har sagt samma sak i flera år! Jag minns The Last of Us, det var artiklar här på fz varenda dag om spelet ett par månader innan det släpptes, jag var så trött på spelet så jag kunde spy så fort jag hörde namnet...innan spelet ens var släppt. Hype... 21/01 Jag har valt att köra ad-block av just den här anledningen. FZ har på rätt kort tid stenhårt nervärderat sig själva, sitt varumärke, sina läsare och personal. Kommer fortsätta köra adblock tills någon tar beslutet att FZ ska ha en seriös profil och slut... 21/01 Varför ens skriva en artikel då, om det räcker med en länk? Varför behöva klicka på länken om man bara behöver läsa den? Det handlar ju inte om en länk i sig, utan helheten. Kan jag snabbt få en överblick av vad som händer på FZ/spelvärlden genom att... 21/01