Släng din robot i sjön och meta lite.

Under ett pressevent i Taipei passade #Square Enix på att visa upp nya bilder från det kommande actionrollspelet Nier: Automata. Spelet utvecklas av veteranerna på #Platinum Games som vissa kan uppleva ha tappat stinget på sistone, med tveksamma titlar som det nya Turtles-spelet, sin involvering i mediokra #Star Fox Zero och så oturen med det nyligen nedlagda #Scalebound.

Men utvecklarna ser ut att ta revansch i nya Nier: Automata som utlovar stora strider mot robotar och snabbt actionbaserat gameplay. Vi ser inte så mycket av den varan i klippet nedan, men vad vi däremot får se är en grönskande postapokalyptisk värld.

Vi får också se ett av användingsområdena för den lilla robot som ständigt svävar jämte huvudpersonerna. I klippet används robotkompanjonen bland annat som metspö och som personlig svävare. Något som såklart underlättar när man ska hoppa från hustak till hustak i den trasiga världen.

#i[iNier: Automata[/i]"] släpps den 10 mars i Europa till Playstation 4. En PC-version är utannonserad, men har än så länge inte fått något officiellt datum.

Skicka en rättelse