Kolla in ett nytt klipp.

Efter att ha retat aptiten med en första inledande bild på Twitter har kontot @Battlefield nu tagit ännu ett steg framåt genom att posta en teaser för det kommande expansionspaketet i videoform. Klippet som är snudd på 15 sekunder långt går det att se en soldat som står på ett brinnande slagfält med den franska flaggan i bakgrunden.

Än så länge är det okänt exakt när expansionspaketet kommer att landa, men när det än blir kommer premium-användare kunna ladda ner They Shall Not Pass hela två veckor före andra spelare. Du kan räkna med att läsa mer om detta på FZ under kommande vecka.

Skicka en rättelse
Jag tycker att bf1 passar mej mycket bättre en resten av bf spelen. Men så är jag mer för bfbc också. Älskar upplevelsen i bf1 men så spelar jag också 10+ spel samtidigt. Så det blir inte så intensivt spelande. 24/01 Källa på att det "blöder" spelare? Jag är helt övertygad om att de flesta av er som hatar på spelet inte äger det överhuvudtaget.. "Tittat på några streams och bildat mig en uppfattning efter den omåttligt populär Hata-EA-hypen" 23/01 Folk har börjat klaga så oerhört mycket på varenda sak på 2010-talet. Hur mycket innehåll borde BF1 ha haft vid release för att du ska tycka att det är tillräckligt? Spelet kändes väldigt färdigt, enligt mig. Inga buggar, en kampanj, många kartor och... 23/01 Jag är väl medveten om CD Projekt Red, jag har ca 300 timmar på Witcher 3 och anser att det är en av de bästa spelen jag spelat. Visst vore det underbart om alla spelföretag vore som dem men nu är det tyvärr inte så och inget företag har en skyldighet... 23/01 Så sant. Håller med. Herrejävlar. Gå och spela COD.... "spelet har blivit för casual" hahahah. Ni hade aldrig kunnat lira bf42 eller Vietnam. Jag har spelat samtliga bf och en hel del också. Visst är inte bf1 perfekt på alla fronter och visst kan det... 23/01 Spelarantalet är ganska stabilt, speciellt på PC, konsol hade däremot en lite större topp under jullovet. https://youtu.be/h28ea91d3Hk?t=50s 23/01 Mmm håller med. Men det finns (fanns?) faktiskt 32-manservrar men det är inga som spelar på dom. Jag gissar på att det är för att serverbrowsern inte är lika bra som förr, folk hittar inte riktigt. Jag tycker faktiskt att webb-browserversionen var mycke... 23/01 Förstår inte hur du kan säga hälften av allt content :) Dem släpptes med lika många banor, men jag antar att content för dig betyder meningslösa attachments och camos? Och med tanke på att BF1 fick halva budgeten jämfört med BF4 och med en mycket stabil... 23/01 Kan inte annat än hålla med :) Är på rank 74 och har låst upp allt nu, och det är först nu spelet börjar på riktigt känner jag. Kom på mig själv tidigare att man ständigt "jagade" poäng istället för att göra dem saker som verkligen hjälpte laget. Man... 23/01 Eftersom jag älskar Star Wars har jag skaffat alla DLCs till BF. Älskar det. Men jag är inte lika sugen på DLC till BF1. Det får räcka just nu med grundspelet. Jag vill ha fler banor men det blir för mycket pengar för ett spel. 23/01