1-2-Switch, Just Dance 2017, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Skylanders: Imaginators och Super Bomberman R är kanske inte århundradets starkaste uppsättning spel till en nysläppt konsol. #Square Enix har dock meddelat att Chrono Trigger-doftande I Am Setsuna, även det, kommer den 3 mars.

I Am Setsuna är dock inget nytt spel, utan det släpptes redan förra året till bland annat Playstation 4 och PC. Om du gillar Chrono Trigger är detta en titel du bör kika lite närmare på. Kanske kan Tokyo RPG Factory bjuda på lite underhållning fram till att fler titlar anländer till Nintendo Switch.

Skicka en rättelse
Ingen fara :) Också sett Arms och det kan vara ett intressant förfestspel om inte annat. Ser att du har flera godbitar på G och då känns det ju helt rätt att du kör på Switchen. Fick precis reda på att en kompis förbokat så kommer att testa hos honom,... 25/01 Läste igenom mina kommentarer igen såhär på efterhand, hade lite gnällig ton. Ber om ursäkt för detta, tror jag var lite trött eller nått… Men personligen just omkring de 3 första månaderna; Zelda, Mario Kart 8 Deluxe, Arms och Sonic Mania av det vi fåt... 25/01 Läste Chrono Trigger i rubriken och dasen hårdnade för en sekund.. Sen kom besvikelsen.. 24/01 Absolut, men mer än hälften är ju portningar av gamla spel som redan finns på marknaden. http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20170116/lista-alla-spelen-till-nintendo-switch/ Vad jag saknar är tunga AAA titlar, finns ju några få men det kanske kommer sen... 24/01 Ett RPG från 2016 är ju bättre än ett RPG från 2011 på en konsoll från 2017! :-) Trist att intresset verkar så svalt för Switch och att konsolen blir dyr och svag. Det luktar Wii U flopp igen… :-( 24/01 Det är redan över 80 titlar som utvecklas till Switch från tredjeparts utvecklare, och innan release som fortfarande är mer än en månad bort, kommer vi får hör mer om just detta. Att Switch har större efterfrågan än PS4 vid release redan nu, betyder att... 24/01 Samtidigt kan ju inte Switchen överleva enbart på Mario och Zelda, du såg ju hur det gick med WiiUn. Zelda och Mario skall vara dragplåster som får konsolen att sälja bra initialt så att utgivare vågar utveckla AAA titlar vilket får den att sälja ännu... 24/01 Precis, spelade det i 5-6h och ser ingenting av det som gjorde Chrono Trigger bra. Blev mest bara besviken då alla snackade så gott om det, det är helt OK men det är inte i närheten av Chrono Trigger. 24/01 Chrono Trigger-"doftande"... Varför låter det så konstigt när ni skriver så här? 24/01 Krävs ju inte särskilt mycket för att räkna ut varför. Även om vissa glömt av Switch så är det ingen som glömmer av Mario. Sedan kan du klaga på spelutbudet hur mycket du vill, men folk gillar uppenbarligen Switch. Redan fler förbokningar än vad PS4 had... 24/01