#The Banner Saga 3 kan bli det fjärde spelet i den hyllade serien, men för att detta ska bli verklighet behöver utvecklaren #Stoic din hjälp.

Denna tredje del är också den avslutande på detta moderna vikinga-drama. En förfinad hybrid mellan strategi och rollspel. Det är i alla fall våra förväntningar och våra förväntningar är höga. "Varje kamp blir som en omgång raffinerad schack. Varje drag du gör spelar roll." Är en mening från Fredrik Erikssons recension av den andra delen i serien.

För att #The Banner Saga 3 ska bli verklighet behöver #Stoic få in 200 000 dollar. Med 42 dagar kvar har de fått, i skrivande stund, 15 000 dollar. Det tuggar med andra ord på rätt bra. Betalar du 5000 dollar kan du bli en karaktär i spelet.

Skicka en rättelse
Alla företag vill väl tjäna så mycket pengar som möjligt? :p Varför betala för något när andra kan göra det? 25/01 Oavsett hur företagets ekonomi ser ut för tillfället, varför gnälla över om de väljer att prova crowdfunding? Kan ju vara så att de kanske höjt ribban för nya spelet och vill helt enkelt via crowdfunding se om det finns intresse bland spelarna. I slutän... 25/01 Ingen aning. Hittar ingen information eller nyheter om att det skulle vara så vid en snabb googling. 25/01 Double Fine har väl alltid slitit med sin ekonomi? 25/01 Ja Double Fine borde ju sitta på deg. :/ Lite lamt att låta andra finansiera när dom säkerligen kan göra det själva. 25/01 det var vad de gjorde med The Banner saga 2 men det sålde inte så mycket som första. Och de vill inte lämna storyn oavslutad. http://www.gamesindustry.biz/articles/2017-01-09-we-set-out-to-make-this-trilogy-we-cant-leave-the-story-unfinished Undrar dock... 25/01 Sååå.. vad har dom gjort med pengarna dom har tjänat på föregående spel i serien? Är det inte meningen att dom pengarna ska skjutas in i kommande projekt istället för att tigga kickstarter pengar? :S 25/01 Är nog så att jag ev inte vet exakt vad indie betyder men tror de flesta förstår vad jag menade. 25/01 Hur gör jag om jag INTE vill att dom ska fortsätta med deras smörja? Att ens kalla det för spel är att ge dem för mycket credd! Mera "Randomly generated graphical novel" Jag "fick" skiten (2:an) via Xbox Live och t.o.m "gratis" är för mycket pengar i... 25/01 Vad jag vet så har inte Stoic någon publisher i ryggen och är således en indiestudio. Eller har du hittat på någon egen definition av indie? 24/01