Intresset för Nintendo Switch har varit stort och vi är många som, med försiktig optimism, sett fram emot #Nintendos nya skapelse. Det verkar dock som om väldigt många faktiskt gjort slag i saken och förbokat den.

Den svenska återförsöljaren Webhallen AB gick idag ut på Facebook och meddelade att första leveransen redan är fullbokad. Det betyder att du som ännu inte förbokat, allt får kika runt hos andra återförsäljare.

Vidare berättar de att "Redan nu ser vi att Nintendo Switch har fler förbokningar och taktar på bättre än Playstation 4-releasen!". Vilket får ses som en rätt oväntad bedrift. Huruvida detta återspeglar försäljningstakten hos andra återförsäljare är dock oklart. Hos konkurrenten Spel & Sånt är det dock samma visa. Ingen konsol för dig som tvekat.

Det verkar onekligen som att det blir övertid på fabriken, som tillverkar Nintendo Switch. Nu får vi bara hoppas att det inte blir "upp som en sol, ner som en pannkaka" av det hela.

Skicka en rättelse
Wii sålde många konsoler men utbudet av vettiga spel var kasst. 29/01 det fanns ingen avgörande anledning till 100milj sålda wii 29/01 Exakt! Och portabelt t.o.m. Blir grymt kul att kunna spela på väg till och från jobbet varje dag. 29/01 För det spelade ju stor roll för Wii. Alla vet ju att det var tredjepartsstödet som gjorde att de sålde 100 miljoner exemplar. /s 29/01 Zelda- allt man behöver ;) 27/01 Jag är fortsatt skeptisk till Switchens chanser men jag håller tummarna för att det går bra. Det vore bara gynnsamt för alla om Nintendo får till en fullträff. 25/01 Tycker lineupen ser grym ut. Och 12 exclusiva titlar inom ett år: Xenoblade Chronicles 2: https://www.youtube.com/watch?v=sJuiTw6nk7A The Legend of Zelda - Breath of the Wild: https://www.youtube.com/watch?v=zw47_q9wbBE Super Mario Odyssey: https://www.... 25/01 inte vet han det. det är bara ett påstående från hans sida baserat på hans erfarenhet. 25/01 Tror att det här visar hur otroligt viktigt det kan vara för en konsol att en "killer-app" vid release. Nu kan jag ju bara utgå från mig själv, ,men gör jag det så kan jag säga att jag aldrig hade ens funderat på att köpa en Switch på releasedagen om... 25/01 Är väl inte jättekonstigt. PS4 hade ju Xbone runt hörnet, Switch har inget runt hörnet. Den släpps ensam på en marknad som redan domineras av PS4 och Xbone. Måste säga att jag tyckte touchscreen såg riktigt fräsig ut. Blir mer och mer sugen på en Switch... 25/01