Soldat, det är åter igen dags att bege sig in i krigets dimma. Den här gången kan du ta värvning i den franska armén och det står klart att #Dice slagit hårt på den stora trumman med "They Shall Not Pass".

Fyra nya kartor bjuds det på när det vankas dlc till #Battlefield 1: Verdun Heights, Fort Vaux, Soissons och Rupture. Att slåss på Verduns slagfält är en våt dröm för många här på redaktionen. I den här tappningen handlar det om slåss i uppförsbacke för att nå det gigantiska fortet på toppen. Den härjande skogsbranden efter ett massivt bombardemang målar slagfältet.

Det bjuds även in till ett nytt spelläget, vilket är Frontlines. Detta är som en blandning mellan conquest och rush. Båda lagen slåss om en flagga i taget och när denna är tagen vandrar slaget vidare till nästa. Tar du över fiendens högkvarter förvandlas spelet till en slags rush-variant där du måste ta över telegrafstationer. Vi hoppas detta visas mer via rörlig bild senare.

Plaque de couche!

Char 2C är en fransk stridsvagn och är en ny "behemoth" du kan kontrollera i "They Shall Not Pass". Om du undrar hur den ska kunna vända kriget – Googla. Den får sällskap en lite lättare stridsvagn som kallas för Saint-Chamond.

Dlc:t har lite mer att erbjuda. Bland annat "Trench Raider" som är en ny elitklass. Perfekt för dig som hatar dina motståndare. Gillar du att spränga saker finns en stationär haubits och denna liknar en mörsare (svenska för mortar) i styrningen.

Vi väntar med spänning på en trailer. Avez-vous?

Skicka en rättelse
Som vanligt använder man propaganda maskinen till det yttersta. Målar upp allt utifrån amerikaners perspektiv och dom som glorifierade hjältar. Fast dom begått sjuka krigsbrott hela högen i samtliga krig. Kan man inte få se nått ur den stackars tyskens... 14/02 Finns ett game-mode som heter back to basics i bf1 där man bara kan ha standard issue rifles oavsett vilken klass du spelar och dessutom inga fordon förutom dem lättare bilarna och bepansrade bilarna, riktigt roligt mode 25/01 Du måste ha rejält med glidmedel. ;) (Förlåt, kunde inte låta bli!) 25/01 Frontlines spelläget låter intressant. synd bara att det kommer vara bundet till dom 4 banorna bara. varken dom gamla eller dom som kommer efteråt mest troligt :( 25/01 Intressant att de har valt att ha med Char 2C i DLC. Produktion av den här stridsvagnen började först 1921. 3 år efter att kriget tog slut. 25/01 Råkar också ha 1400 timmar i BF4 faktiskt. Testade några banor för en månad sen men nä, det får räcka nu. :P 25/01 Har du inte köpt det än så är det helt enkelt inget spel för dig. :) 25/01 Jag ledsnade efter 30 timmar och inte spelat 1'an på flera veckor. Har återgått till banan Locker som jag lirat överlägset mest av mina 1400+ timmar i BF4. För min del är det mer att banorna är sjukt tråkiga, vapen som dyngspridare, dåligt med unlocks... 25/01 Skulle vilja köpa bara singelplayer delen. Tyvärr går det ju inte. Det lilla jag sett tycker jag det verkar som alla kör med k-pist vilket blir tråkigt. Vill ha gevärsskytte! 25/01 Fel spelserie. De har bara lite påklistrad SP, men det är inte målet med spelet. Tyvärr, hade blivit asbra SP. 25/01