Köp kosmetiska föremål för riktiga pengar inom kort.

En naggande god detalj vi missade i det rejäla blogginlägg som gick igenom förändringarna i nästa uppdatering till #The Division är att Massive planerar att implementera en ny valuta i spelet. En valuta du köper för riktiga pengar.

Innan du får flashbacks till Diablos 3:s utskällda auktionshus kan vi meddela att du bara kommer att kunna köpa kosmetiska ting för dina Premium Credits. Den officiella FAQ:en nämner att Ubisoft Club-medlemmar ska få en begränsad insättning på sitt konto i samband med lanseringen men sedan kommer du behöva skaffa dem för riktiga pengar. Föremålen du kan köpa är också unika i det avseendet att de inte finns ute på New Yorks gator, där de redan existerande kosmetiska föremålen även i fortsättningen kommer att finnas.

Attityden mot mikrotransaktioner som inte ger spelare några fördelar brukar i regel vara ganska god. Samtidigt har The Division haft en lång uppförsbacke sedan lanseringen och saker som dessa kan absolut störa det momentum Massive ändå lyckats samla ihop genom regelbundet patchande och nytt innehåll.

Tack till Davwve för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse