#Resident Evil 7: Biohazard har släppts och mottagit fina betyg från nästa alla, inklusive av FZ:as Marcus Grönskog. Tillhör du hyllningskören kan du glädjas över att det inom en väldigt snar framtid dyker upp mer material – förutsatt att du äger spelet till Playstation 4.

Redan den 31 januari, alltså tisdag nästa vecka, släpps det nedladdningsbara materialet Banned Footage Vol. 1 till formatet. Äger du någon av de andra versionerna av spelet får du vänta till den 21 februari.

På innehållsförteckningen hittar vi två interaktiva scener, kallade "bannade footage". I Bedroom gäller det att lista ut hur man kan fly från ett låst rum och i Nightmare måste du besegra anfallande fiender och överleva till soluppgången. Det nya spelläget Ethan Must Die introduceras också och beskrivs som väldigt utmanande och helt lösryckt från huvudspelet.

Sen släpps Banned Footage Vol. 2 den 14 februari till PS4 och den 21 februari till Xbox One och PC. Det paketet innehåller två nya scenarion och ett nytt, komiskt spelläge där det gäller att mata Jack med så mycket mat som möjligt.

Via Capcom.

Skicka en rättelse