På fredag kör vi en försenad efterfest till 20-årsfirandet.

Under hela december firade vi att FZ funnits i 20 år, bland annat genom en fest på Skyddsrummet i Stockholm. Vi förstår att alla inte hade möjlighet att komma till huvudstaden mitt i veckan, därför kör vi nu en försenad efterfest i Göteborg på fredag.

Den 3 februari träffas de som vill på Kappa Bar i Göteborg för dricka något läskande, snacka spel eller varför inte utmana varandra i Quake. Vi tänkte till och med köra en liten turnering med tangentbord från Tesoro som pris. De tio första personerna som yppar frasen “FZ20” vid ankomst blir bjudna på en hamburgare men vi kommer också ha en specialkomponerad meny för besökare.

Kvällen drar igång klockan 19:00 och om tillräckligt stort intresse för en Quake-turnering finns startar den klockan 21:00.

För att få en förståelse av hur många som är intresserade av att komma ser vi gärna att du fyller i dokumentet nedan. Vi har VIP-utrymmet och Fanzone till vårt eget förfogande under kvällen men resten av lokalen finns såklart också.

Ange gärna också om du är sugen på en Quake-turnering. Om tillräckligt många är intresserade styr vi upp ett enklare gruppspel med tillhörande finaler. Annars blir det bara FFA.

Skicka en rättelse