I går delade vi ut nycklar till helgens #For Honor-beta, men de tog slut snabbare än någon hann säga "avhuggen arm". Men nästa helg vankas en ny chans till betatestning av ett #Ubisoft-spel, närmare bestämt #Ghost Recon: Wildlands.

Det handlar åter om sluten beta, men om du lyckas knipa en nyckel kan du bjuda in upp till tre vänner. Fiffigt, särskilt med tanke på att fyra spelare kan köra co-op ihop. Betan pågår den 3-6 februari och körs på pc, PS4 och Xbox One. Förladdning är möjligt från den 1 februari.

FZ har skickat en insatsstyrka till Ubisofts nordiska kontor för att pressa dem på lite betanycklar. Om insatsen går som den ska räknar vi med att hålla nyckelutdelning nästa vecka. Men för säkerhets skull kan det vara läge att registrera intresse hos Ubisoft också, vilket du gör här.

Ghost Recon: Wildlands handlar om en militär insatsstyrka från USA som skickas till Bolivia för att bekämpa kokainkarteller. Det är det första Ghost Recon-spelet som förlagts till en öppen värld, och Ubisoft själva beskriver den som den största de gjort.

Wildlands släpps på pc, PS4 och Xbox One den 7 mars.

Skicka en rättelse