Kör buggies, truckar och rallybilar i Sverige redan till sommaren.

Vanligtvis är det vår racingexptert Tomas som skriver om hjulbaserade spel men eftersom han är upptagen med att flyga #Viggen får jag hoppa in då #Dirt 4 precis avslöjades. Och det blir arkadracing redan i sommar.

Förutom rallydiscipliner introducerar Dirt 4 "Landrush" där buggies och truckar ska tävla på leriga banor. Man utlovar över 50 olika bilar och fem olika länder att köra i, däribland Sverige.

Spelet släpps i juni till Playstation 4, Xbox One och pc i juni.

Skicka en rättelse
"Utannonsera" är den korrekta benämningen. 28/01 Man kan ju hoppas men tyvärr tror jag inte de går så långt. 27/01 One krock one kill? Om det ska vara realistiskt så... 27/01 Man ska förvisso vara skeptisk till utvecklarens egna uttalanden men det som de själva sagt om D4 och tekniken bakom det låter iaf väldigt lovande. Mest intressant är att sträckorna skapas slumpmässigt vilket ger verklig anledning till både "shakedowns"... 26/01 Dirt 4 kommer att ha två spellägen. Ett arkadläge och ett simulatorläge. Codemasters har valt att göra spelet ännu mer realistiskt då man väljer "simulaton" än vad det var i Dirt Rally. Så det lär bli svårare(eller mer utmanande) än Dirt Rally med andra... 26/01 Blev rätt besviken. Dirt Rally är ett av de bästa racingspelen som släppts på många år (och med Oculus Rift är det helt fantastiskt) och jag hade verkligen hoppats på mer innehåll till det spelet. Alternativt en fullfjädrat uppföljare med ett ordentligt... 26/01 Oj, va kul! Ser skitsnyggt ut! Den här ska jag förboka! Har alla tidigare i DiRT-serien. 26/01 Hoppas på bra undehållning gör jag men i värsta fall är det ett demo på hur Dirt Rally 2 kan se ut ☺ 26/01 Hmm min dåliga google fu lyste igenom.... Upptäckte det när jag skickat bilden men orkade inte byta då :p 26/01 Får se vad det blir av med detta. Har Dirt 2 och 3. Uppskattade båda spelen. Men frågan är om man kommer kunna gilla den "lite mer" arkadiga känslan efter aatt ha kört Dirt Rally. Och för att inte vara sämst så tror jag det är plocktruckar det gäller.... 26/01