Tidigare idag rapporterade vi om en trailer för en trailer för #Mass Effect: Andromeda, något som egentligen bara riktigt stora och stödda spelserier kommer undan med. Nu har den riktiga trailern hur som helst publicerats, och bör fungerar väl i sitt syfte att höja hypen inför släppet i mars.

Trailern är spelserien trogen och bjuder på lite av varje. Gammalt hederligt handgemäng varvas med dramatiska scener, vackra vyer och en gnutta romantik. Spana in allting i sin helhet nedanför.

Skicka en rättelse
Ja iofs, hade glömt det. Var så jävla länge sen man spelade det. Minns knappt något alls 30/01 Umm jo, de påverkade och gjorde skillnad. Antagligen är du den som bara pangar och springer igenom allt utan att varken läsa eller se dig runt. 30/01 En av de bästa definitivt håller jag med om. Däremot i min röda lilla bok håller KOTOR första platsen nu och för alltid. ;) Folk hatar på Bioware för att dom gjort några misstag... fast dom överlägset är gudar inom RPG-genren. 29/01 Det är det jag är rädd för. Gillade den mer seriösa tonen av de förra spelen. Hoppas inte dialogerna är för skämtsamma... Kan bli för mycket. 29/01 Enligt mig är ME bästa spelserien någonsin. Allt är väl inte perfekt direkt men det mesta är extremt bra, ljud, dialog, all action och gameplay och sist men inte minst ett monster till story. Men man ska helst lira igenom alla 3 ME till nära 100% innan... 28/01 ME3 får litet väl mycket kritik tycker jag, det var ett bra spel överlag i mina ögon och jag hatade inte ens slutet heller - visst det var inte det bästa slut jag kunde tänka mig men samtidigt är det nästan komiskt hur det är ett krav att det går att... 28/01 Eller hur! Alla val hade stor påverkan, kanske inte i faktiskt gameplay utan mer i skönlitterär kontext, såsom olika karaktärers öden och förhållanden. Vilka överlevde, vilka dog, hur är det med dem om de lever, utplånades Geth? Utplånades Rachni? Finns... 28/01 En liten teori: Kan det vara så att man finner nya huvudkaraktären dålig pga resan man gjorde med Shepard? Eftersom man hade tre spel att utveckla sin karaktär på. Jag minns inte riktigt vad jag ansåg om Shepard när jag lirade ME 1 för första gången,... 27/01 Jo, visserligen. Men det är ju contracts. Det känns ju som ganska simpel jakt. 1. Spåra 2. Mörda 3. Stycka. 4. Belöning (Älgstek...........mhmmmmmmm) Tycker dom är schysst gjorda.. Vissa har ju ändå variation och jag ser inte så många olika sätt dom had... 27/01 Slutet är svårt att påverka i 3an. Men däremot kan du ju påtagligt ändra vad som händer under resans gång: http://masseffect.wikia.com/wiki/Save_File_Transfer Så ditt påstående stämmer ju inte ALLS. :P 27/01