Dong Nguyen blev ett känt namn nästan övernatt när han släppte den massiva indie-hitten #Flappy Bird för dryga tre år sen. Den vietnamesiska spelutvecklaren tjänade stora pengar och uttryckte via Twitter hur ovant det var att nå en sån stor publik. Det blev till och med för mycket ett tag då han fick dödshot och klagomål från folk som sa att spelet hade förstört deras liv. Flappy Bird togs till slut ner från affärerna och Nguyen annonserade via Twitter att han inte orkade med längre.

Men det beroendeframkallanden fågelspelet återvände efter ett tag, och Nguyen fortsatte att utveckla spel. Nu senast är Nguyens spelstudio .GEARS och den japanska utgivaren OBOKAIDEM Games ute med en helt ny titel.

#Ninja Spinki Challenges!! bjuder på sex olika utmaningar där spelaren under tidspress måste bekämpa och ducka för bland annat frukter, bomber och kattungar. Studions motto är att deras titlar ska vara "barnvänliga, extremt svåra och otroligt roliga". Av trailern att döma verkar iallafall de två första påståendena stämma bra in.

Ninja Spinki Challenges!! är gratis och finns tillgängligt för iOS och Android.

Skicka en rättelse