#Battlefield 1 är på väg att få publika testservrar, där #Dice och #EA låter ett begränsat antal spelare testa kod innan den är redo för publik release. Community Test Enviroment heter det på EA-språk, och initialt släpps det enbart till pc. Målet är att släppa det också till konsol längre fram.

För att delta måste du först och främst ha ett premium pass (kostar 500 kronor till pc). Koderna är inte för alla, utan delas ut till "utvalda medlemmar" och "Battlefield-veteraner". Det kommer inom kort gå att anmäla intresse för CTE-deltagande via Battlefield Companion-appen.

Changeloggen för nästa stora patch som kommer köras på CTE-servrarna hittas här.

Mer info om hur du får vara med och leka på testservrarna hittas här.

Skicka en rättelse
Tyckte premium vart nice i bf3 och bf4. Men efter att ha spelat ett gäng timmar i bf1 kände jag att nej, det blir inget köp av premium. Spelet passar inte mig riktigt. Gillar inte charge-auto-grejjen, superhjältepickups och behemoth något vidare. Tycker... 01/02 Nyes såg det nu när du påpekade det 31/01 Borde ge dom bussbiljetter för och åka till Warszawa och CD Projekt HQ, för utbildning. EA och DICE krattar gräset tills att inget finns kvar. 31/01 Det finns ju bara ett sätt att stoppa trenden. Delta inte i testet och skicka ingen feedback. Då kommer tonen ändras snabbare än snabbt. 31/01 Läste du nyheten ordentligt? Ja veteraner och utvalda Community medlemmar först. Men vem som helst med Premium kan sen använda companion appen för att gå med. "Initially, we will be handing out codes to select members in the community and give Battlefie... 31/01 Dom ger ju bara till veteranerna, så premiumavgiften är en dålig ursäkt av dom imo. 31/01 Har du premium så behöver du ju inte betala extra. Sen förstår jag att man vill begränsa antalet genom att gå via premium, då vet man att det verkligen är folk som engagerar sig som lämnar feedback. Skulle alla få gå in, testa och ge sina åsikter så bli... 31/01 Money talks, om folk nu är så dumma så de fortsätter betala så kommer ju företagen fortsätta utnyttja folk. 31/01 EA servrarna är nere. Igen... Så hade man kunnat logga in så hade man kanske kunnat registrera sig för eventuellt testande. 31/01 Ea fortsätter att böja över Dice och skriker "SQUEEL PIG, SQUEEL" Dice som höll sin integritet så bra under BF2-BC2 eran...vad fan hände? Ta extra betalt för att låta folk spendera tid och ge feedback på testveraionen av spelet oooh fuck off!! 31/01