#Bethesda har i kväll avtäckt #The Elder Scrolls Online: Morrowind, ett storväxt tillägg till studions snart tre år gamla MMORPG.

Morrowind-tillägget utspelas 700 år innan händelserna i #The Elder Scrolls III: Morrowind och välbekanta miljöer utlovas. På innehållslistan finner vi sisådär 30 timmars äventyrande på ön Vvardenfell, den nya klassen Warden, ett nytt PvP-läge, en ny trial (en dungeon för tolv spleare), med mera.

The Elder Scrolls Online: Morrowind släpps den 6 juni i sommar till pc, Mac, PS4 och Xbox One, och du kan antingen köpa det som expansion till huvudspelet eller som större paket med allt släppt material.

Så här säger Bethesda:

Those who already have The Elder Scrolls Online can simply upgrade their experience and immediately jump into the new Chapter. And thanks to the One Tamriel update from last October, new players can also sail directly into Morrowind and play with other adventurers of all levels. The Elder Scrolls Online: Morrowind also includes all the original ESO content, so new players will have access to hundreds of hours of excitement throughout Tamriel when Morrowind launches on June 6. Existing players can choose to carry their characters over to Morrowind, or start fresh on a new adventure with a new face.

Just det. En första trailer har vi också. Jäkligt snygg - se den!

Skicka en rättelse
Fair enough. 02/02 Smaken, det är smaken som får folk att tycka detta är bra. Och smaken är olika :) Min egen åsikt är att det utan tvekan är det bästa MMORPG som finns att spela idag, dock är jag inte en storspelare inom den genren så det betyder inte att jag spelat det... 01/02 TES ska var single player. RIP ESO. 01/02 Först och främst borde de fixa ESOs dåliga kodning. Oavsett vad man bygger på den nuvarande kodningen så uppstår för mycket problem. 01/02 Vad är det som gör att folk tycker detta spel är bra,.. testat det i 2 omgångar, först på PC sen på xbone, men nä..Det enda jag fann lite småhäftigt var vad den nu heter assasins guild nånting och förmågan att lönnmörda lite här och där,men annars så... 01/02 WoW har säkert mer spelare, men känns iaf Aldmeri Dominon-main-quest är bättre än det Wow erbjuder. Sen gör det väldigt mycket att samtliga karaktärer i ESO så hör man vad de säger med röst-skådespelare. Vissa av dem är riktigt bra också: https://www.yo... 01/02 Jag vet inte men känns som att Wow har bättre story och mer spelare. 01/02 Fantastiskt spel! Jag har redan köpt expansionen. ESO är i min mening det bästa MMO just nu hands down. 01/02 Installerade det häromdagen för jag ville komma igång igen med det men fick någon error med Java varje gång jag skulle starta det, gav upp och avinstallerade det. 01/02 Dog är väl det sista man kan säga om ESO? De flesta är ense om att det är det mest förbättrade MMO spelet under senare år. Kommer ihåg 2014, när det var lite av ESO vs Wildstar bland MMO fansen. Numera så är ESO, tillsammans med WoW, FFXIV och GW2, en... 01/02