#Ubisofts medeltidskrig #For Honor verkar än så länge lovande. Centralt för kriget mellan samurajer, riddare och vikingar är ett köttigt stridssystem i närstrid som utvalda spelare hade möjlighet att testa förra helgen.

Fick du mersmak, eller över huvud taget inte kom in i den stängda testperioden, kan du ta sikte mot en öppen beta som slår upp portarna nästa vecka. Den 9-12 februari är det som gäller, vilket är precis innan spelet släpps i sin helhet den 14 februari. Betan bjuder på nio spelbara hjältar och fyra spellägen. Läs mer på officiella sajten.

Skicka en rättelse
Nån som vet om utskick till ghost recon betan har börjat ? :) 02/02 Spelet va väldigt roligt, men jag tror tyvärr inte att det kommer att hålla i längden. Stridsmekaniken va spännande, har man snabba reflexer och ett starkt taktiskt sinne kommer man lyckas överträffa sina motståndare. Detta är sannerligen ett skillbaser... 02/02 Angående P2P, finns folk som haft problem, betydligt fler som inte haft det. I betan hade de, så vitt jag vet, inte implementerat sin hybrid "inovation jadajada" som ska motverka lagg. Svårt säga vad detta gör för att hjälpa folk då jag inte har koll... 02/02 Kräver ett intresse i att vara intresserad i djupare fighting. Fantastiskt spel i det läget. Gear pratar folk om, skill går före men gear stats gäller dessutom inte alls i 1vs1 och 2vs2. Där är alla standard och det är fashion only. Dominion kan bli lit... 02/02 Haha, vad bortskämt snåla folk har blivit nu för tiden. Med tanke på att priset hade kunnat stiga betydligt högre i takt med inflationen. Det är väl alla free2play spel som gör folk kräsna att betala för sig så länge dom inte får ett dunder spel som var... 02/02 Spelet är över all förväntan. Brukar tröttna ganska omgående på spel nu för tiden med For Honor har fått mig till att spela över 150 matcher redan. Har dessutom spelat på både PS4 och PC. PS4 flyter på ganska bra i 30 fps, men kan drabbas av frame rate... 02/02 Spelet fungerade mycket bra. Första dagen av den stängda betan var det en hel del problem med att komma in i en lobby överhuvudtaget, men sen fungerade det perfekt. Det har varit mycket klagomål angående Peer-to-peer, men jag har inte stött på några näm... 02/02 Någon behöver läsa på vad P2P (Peer to peer) betyder. https://sv.wikipedia.org/wiki/P2P-n%C3%A4tverk 02/02 Spelade inte jättemycket, körde någon timme eller två och jag tyckte spelet var väldigt polerat. Det var väldigt mycket känsla i ens slag och väldigt skillbaserat. Fick inte så mycket gear men jag lyckades vinna över folk som var level 15 när jag var... 02/02 Herrejösses, snacka om livlig fantasi. Vem har sagt något om free to play? Kamma dig för fan och sluta lägg ord i folks mun! Spelet är roligt som sagt, men är inte utan sina problem. Kombinerat med det faktum att jag i princip bara är intresserad av due... 02/02