Butikskedjan listar spelet för november.

Ubisofts Far Cry-serie har på senaste år bjudit oss på härjande i öppna spelvärldar av både modernt snitt i Far Cry 4 och lite mer forntida snitt i Far Cry Primal. Om vi ska tro på Gamestops produktlista för 2017 kan serien eventuellt få en ny numrerad del mot slutet av året.

Spelpublikationen SG Gaming påstår sig ha snubblat över en produktlista för året där Far Cry 5 för Playstation 4 listas under november månad. Gamestop knyter produktkoder till titlar som ska säljas i företagets butiker, och SG Gaming testade att dra en rövare och kontakta en lokal Gamestop-butik och fråga om den aktuella produktkoden för Far Cry 5 faktiskt stämmer.

Den Gamestop-anställde som SG Gaming var i kontakt med ska ha sagt att produktkoden stämmer och att Far Cry 5 finns listad i deras system med lanseringsdatumet 26 november. De testade även att kontakta Gamestops supportavdelning för att kontrollera lagerstatus för spelets produktkod och ska då ha fått följande svar: "Far Cry 5 för PS4 finns för tillfället inte i lager och vi kan inte garantera att vi kommer ytterligare leveranser från leverantören".

Detta "avslöjande" ska tas med en nypa salt då företag kan lägga upp förväntade produktlanseringar utan att dessa bekräftats av spelets utgivare, men om det stämmer lär vi höra mer om spelet under årets E3-mässa.

Skicka en rättelse