När #Mafia III släpptes förra året så kunde vi snabbt konstatera att det inte riktigt var den spektakulära actionfest vi längtat efter. Trots repetitiva uppdrag och initialt tekniskt krångel var det ändå en stämningsfull och hyfsat underhållande actionrökare.

Därför kan det finnas anledning att damma av vapenarsenalen och återvända till den våldsamma tillvaron i New Bordeaux under det kommande året. Utvecklarna #Hangar 13 har avslöjat planerna för det nedladdningbara materialet som ingår i season pass, och det handlar om tre nya äventyr.

Faster baby är först ut med släpp någon gång i slutet av mars. Snabba bilar och "epic stunt driving" står på menyn i ett avsnitt som går ut på att tjafsa med en korrupt polismästare.

I maj släpps Stones Unturned där Lincoln samarbetar med CIA-agenten John Donovan för att ge sig på en rival som Lincoln först träffade i Vietnam.

Slutligen släpps Sign of the Times i juli. Det avsnittet handlar om att bråka med en sekt som börjat utföra rituella mord i staden.

Skicka en rättelse
Mafia 1 och 2 är två av livsfavoriterna, men 3an? Det spelade jag i 20 minuter innan jag avinstallerade. Skitspel 07/02 Kan de inte släppa DLC till Mafia 2 istället? 06/02 Enda spelet som jag inte spelat klart. Lika varierande som en påse pingisbollar. Besviken... 05/02 Gillade spelet men sket i dom flesta repetitiva uppdragen. Huvudstoryn var dock riktigt bra och älskade mellansekvenserna och röstskådisarna (som även lånat ut sina ansikten till dom flesta rollerna). Ser fram emot att få ta del av lite mera story. 04/02 Jag verkar var en av de få som gillade spelet, såg inte mycket negativt i det. kanske inte det mest nyskapande men roligt med lite grind ibland, givetvis finns det alltid saker man kan förbättra men overall ett bra spel. Finns ju dock inge roligare än... 04/02 Har spelat rätt så mycket utav det, men jag vet fortfarande inte storyn, jag kommer inte heller ihåg nåt minne utav ett story mission. Alla side-missions och story uppdrag smälter ihop i ett. Samtidigt som denna repetitiva röra så är grafiken jobbig. 04/02 Kan fortfarande inte fatta att jag köpte spelet, trots att jag var väldigt negativt inställd på förhand och gapade här i kommentarerna om vilken flopp spelet skulle bli. Hade dock flyt. Hade inte tid att spela spelet efter jag köpt det, och när det väl... 04/02 Haha dra åt helvete, Hangar 13,fool me once.... 04/02 Det som är bra med detta spel är bara 1 sak .. Musiken!! 04/02 Enda som var bra med detta spel var automaten på bilarna som agerar som en riktig automat. Förövrigt är jag fast vid en välkänd bugg där jag inte kommer vidare efter att ha dödat tjejledaren. Pallar inte börja om på detta spel heller. 04/02