En annorlunda take på den blå rymdvarelsen.

I videon nedan har #Bioware delat med sig av en kort intervju med röstskådespelaren bakom Asarin Pebee som kommer att vara rekryterbar i nya #Mass Effect: Andromeda. Bakom den datorrenderade figuren står en kvinna vid namn Christine Lakin.

Hon beskriver Pebee som en rolig karaktär att spela och att hon lätt kan tas för en riktig knasboll. Till skillnad från andra Asari är hon inte lika kall och distansierad utan i stället spontan och impulsiv.

I videon får vi ett smakprov på vilken känsla som Christine försöker fömedla i sin tolkning av karaktären och hon är övertygad om att vi alla kommer att falla för Pebees naturliga humor. Vad tror du?

Skicka en rättelse
Rasistiskt skulle jag nog inte kalla det. Mer att personen tror på felaktiga teorier om white supremacy och därför hyser nåt slags ogillande mot vita personer. Men personen kommer ju från Kanada liksom. Kanada är väldigt SJW överlag, nästan värre än Sve... 06/02 Tänk om man skulle ta reda på vad alla som har varit med och gjort ett spel tycker och tänker innan man köper det. 05/02 Du inser att länken leder till en amerikansk version av Avpixlat/Fria Tider hoppas jag. Läser du källorna i sitt rätta sammanhang så inser du att hela artikeln är en påhittad hög skit, sprid inte sånt. 05/02 Jag kan ha fel om det, måste varit speculationer från tidigare som sitter kvar i huvudet ;) 05/02 This^ Bedrövligt att vissa människor tror att det är helt okej att försöka få andra människor avskedade från sina jobb på grund av va de säger online. 05/02 Jodå, visst kan jag skriva ett mail till dem och klaga, men det ska mycket mer till för att jag inte ska spela Andromeda. Bara för att de inte avskedar honom för hans åsikter betyder det inte att de står bakom dem. 05/02 Är det en kvinnlig krogan också? Visste att det var en kvinnlig turian men inte krogan. 05/02 Bara en påminnelse att spelets designer, Manveer Heir, ofta uttrycker sig hatfullt och rasistiskt ang. vita människor. http://heatst.com/culture-wars/mass-effect-designer-manveer-heir-hates-white-people-and-wants-the-world-to-know/ https://www.reddit.co... 05/02 Är det bara jag som tycker att Peebee är söt? 05/02 Det övertydliga sättet som Asarin Pebees mun rör på sig när hon pratar, och hennes stora ögon får mig bara att tänka på DInosaurs från 90-talet. http://i.imgur.com/C2v0JNK.png 05/02