360-utgåvan av japanska Famitsu frågar varje år utvecklare kring deras planer gällandes den lilla glänsande krysslådan. #SEGA meddelar i år att de har fortsatt stort intresse för att utveckla #Shenmue 3, men, och det är ett ganska stort men, så anser de att de ekonomiska förutsättningarna och förtjänstfaktorn är något de verkligen måste ha i åtanke.

Däremot menar de på att om någon av de tre hårdvaruskaparna skulle hjälpa dem med produktionen så skulle det till och med kunna bli en gammaldags variant av konsolexklusivitet. Du vet, innan alla spel släpptes till alla format i sinom tid ändå.

Vilken konsol skulle du helst se Shenmue 3 till, om det nu inte skulle komma till flera, och kommer alls?

OMG!!! Det här är spelet man väntat på i flera år!! Alla andra spel som man längtat efter kan slänga sig i väggen... Hur kan dom tveka på detta spel? Höga utvecklingskostnader (tidernas mest välgjorda spel 1 & 2'an)? Hade jag haft pengar så hade jag fin... 02/02 Haha jamen justefan, blandade ihop dem. Svårt att hålla isär dem där två mästarnamnen. xD 02/02 Såg nån på shenmue dojo som påpekade att man skulle kunna släppa Shenmue och Shenmue 2 på Live och PSN för att testa hur väl det skulle gå kanske. Låter inte som en helt dålig idé, speciellt för de som inte fått chansen att prova de här två ypperligt... 02/02 Whut? Naka Yuuji har väl inte haft nåt med Shenmue att göra. Du måste tänka på Suzuki Yuu? 02/02 Spelar ingen roll för mig. Helst inte Wii dock. Om det är PS3 eller 360 spelar ingen roll för jag har båda. Sega hoppas nog på att Microsoft nappar eftersom 360'n har sålt bäst. Nintendo tankar folk bara till så den kommer inte göra nån förtjänst. Men... 02/02 Ja, så är det i dagens spelindustri. Mästerverk får man tigga på sina bara knän att det skall komma en uppföljare till, medan skräp säljer i drivor. Tänk om Saturn-versionen av Shenmue hade kommit ut då det begav sig.. Nåja, det är bara att hoppas att... 01/02 För spelets skull så borde det släppas till PS3 om det nu måste vara exklusivt. Den största marknaden kommer med största sannolikhet finnas i Japan och då vore det ju korkat att släppa det till 360. Wii skulle ju då vara en möjlighet, men det känns inte... 01/02 Får hoppas Gates öppnar den allsmäktiga plånboken för detta! :D 01/02 Med tid och ett team som kan utveckla till PS3 så skulle jag föredra PS3. Bl a för att den nästintill är ljudlös och inte låter som en jetmotor som Xboxen. 01/02 Hur kan de ens tänka tanken att Shenmue går i bakslag när de bara släpper skit övrigt fall? Shenmue lär väl knappast sälja sämre än deras överflöd av Sonic-spel som ingen vill ha iaf. 01/02
Skicka en rättelse