Ska vi minnas när #Grand Theft Auto V först släpptes så får vi spola tillbaka bandet hela vägen till 2013. Då var det Xbox 360 och Playstation 3 som gällde. Året efter lanserades versioner till Xbox One och Playstation 4, följt av den efterlängtade PC-versionen 2015.

Trots ett gäng år på nacken så fortsätter spelet att sälja. Gissningsvis är det omfångsrika onlineläget en av anledningarna, med flertalet uppdateringar och många aktiviteter att ägna sig åt.

Den som vill veta mer konkret hur det går kan begrunda siffror från utgivarna #Take-Two. De avslöjar att 75 miljoner kopior av GTA V har skickats tills butiker. En minst sagt imponerande siffra, som dock inte är att likställa med försäljning till kund.

I samma veva berättar Take-Two att #Mafia III skickats i 5 miljoner exemplar och #Sid Meier's Civilization VI i 1,5 miljoner.

Skicka en rättelse
välförtjänt, extremt bra och prisvärt spel. där snackar vi få valuta för pengarna. ett av dom bästa spelen som någonsin gjorts, om inte Det bästa 09/02 Tyckte det var sjukt bra spel, inte konstigt att det säljer bra fortfarande. GTA SA var min favorit tills detta kom. Förväntansfull på nästa spel. 09/02 Tråkigaste GTA spelet i hela serien enligt mitt tycke. Det öppnade stenhårt för att sedan falla desto mer tid jag spelade. Men så får man väl inte säga haha. Hade en del mkt bra delar. cover shooter delen var väldigt förbättrad än tidigare spel men uppd... 09/02 Jag vet. För enkel styrning. Jag föredrar den mera tungstyrda känslan som RockStar lade till i GTA 4, som är mitt favorit spel i serien. Överlägsen feeling, imo... 09/02 "Overall, Take-Two posted a loss of $29.8 million for the quarter, which is better than the $42.4 million loss it took during the same period last year." Hur är detta ens möjligt? 09/02 Vad var fel med bilstyrningen i GTA 5? Hur enkelt som helst att köra ju... 09/02 Då har du verkligen missat något ;) 08/02 Hoppas det uppmuntrar dem att göra fler spel :) 08/02 Längtar rejält efter nästa spel i serien "GTA 6". Ska bli spännande att se vilken stad de kommer lägga äventyret i. Personligen skulle jag vilja ha en Boston version med "Irish moben" bl.a. Sedan skulle jag bli överlycklig om RockStar gick tillbaka till... 08/02 Äger det fortfarande inte, trots att jag spelat alla GTA som kommit till PC tidigare. 08/02