Det humoristiska rollspelet #South Park: The Fractured but Whole skulle egentligen lanserats i december förra året. Så blev det dock inte och spelet sköts upp till ett tilltänkt släpp under första kvartalet 2017. Som inte heller blir av.

#Ubisoft har beslutat att skjuta upp lanseringen ytterligare en gång, till deras kommande räkenskapsår som sträcker sig från april 2017 till mars 2018. Mer specifikt än så blir det inte, och i värsta fall kan vi alltså behöva vänta i ett år på Cartman och gänget.

Via Polygon.

Skicka en rättelse
Tur att Obsidian inte är i säng med Ubisoft längre för då hade de tvingats släppa spelet tidigt och ofärdigt och fått ta skulden för det. Nu är det Ubisoft själva som har ansvaret och får ta smällen så de kanske lär sig något och gör ett spel värt att... 11/02 Såg en intervju där de förklarade att de gillar att göra spel, dock gillar de inte att skämten blir för gamla och ut daterade. De vet att det tar mycket längre tid att göra ett spel än ett avsnitt, dock vill de alltid ha skämten på så hög nivå de kan.... 10/02 Alltså, vad i helvete är ditt problem? Hur känns det att veta att du är en dryg, korkad tard? Hur känns det att veta att tampongerna var slut så du tar ut din menstruation över mig? Det jag tycker är dålig stil är att dom lyckades göra exakt samma sak... 10/02 Intressant tanke. Om man baserar delar av storyn på aktuella saker är det ju risk att de blir utdaterade när spelet väl är klart eftersom ett spel tar väldigt lång tid att göra. 10/02 Det är alltså dålig stil att insistera på att inte släppa ett trasigt spel? Du måste vara världens största fan av Arkham Knight. Hur känns det att veta att du är objektivt sämst? Hur känns det att veta att du klagar på att spelet faktiskt utvecklas istä... 10/02 Det är ju bra att de arbetar vidare på det så att de kan få bort buggar osv. Om det hade varit EA så hade det blivit släppt redan plus day one patch på 50 gig. 10/02 Kan ju vara så enkelt att de pushar det till q2 bara för att få det på det räkenskapsåret, ubi har ju haft och kommer släppa ganska mycket spel innan 1 april, wildlands, for honor härnäst, nyligen watch dogs 2, steep. 10/02 Väljer hellre ett föresenad spel än snabb spel som inte är bra :) 09/02 Trist, men ser som sagt hellre fram mot ett komplett fungerande spel än något bugginferno som förtar hela upplevelsen. UBI har ju inte direkt något vidare track record på AAA-släpp se senaste åren. 09/02 I vanliga fall brukar det vara bra, men va fan! Räknade med att det skulle släppas inom några veckor. Så gick det med det. :/ 09/02