#Metal Gear Solid: Peace Walker väntas ut på våra betesmarker den 28 maj, men den japanska utgåvan försenades nyligen från 18 mars till 29 april. Hideo Kojima tar väldigt allvarligt på händelsen, så allvarligt att han till och med bloggar om det.

Jag predikar alltid till de anställda, 'Du får inte ha en försening efter att ett släppdatum tillkännagivits. Det finns inget grövre brott som spelutvecklare.' Ett officiellt tillkännagivande av släppdatum är inget mindre än ett löfte till fans och affärspartners. Med andra ord, ett förändrat släppdatum är som att svika allas förväntningar.

Just nu arbetar Kojima Productions med att finslipa spelet fullständigt, för att få det klart. Hideo avslutar med en tårdrypande rad om hur de ser på framtiden:

Det tar antagligen lång tid att få tillbaka förtroende som förlorats. Men vi ska arbeta hårt, med hoppet att vi en dag återfår stödet från alla, än en gång.

Men inte att förglömma är att om du kan japanska väl nog för att notera responsen i det ursprungliga blogginlägget så bör du göra det. Det handlar om gamers, som blivit svikna, som skriver fina, snälla och godhjärtade ord. På internet. Har helvetet frusit till is?

Skicka en rättelse