Efter flera stängda helgbetor är nu slagfältet öppet för alla och vikingar, samurajer och riddare har aldrig varit mer osams. Det verkligen osar osämja när deras närstridsvapen möts bland leriga ruiner och pålbyggda utposter. Men den stora frågan är såklart - är #For Honor kul?

Många har ju jämfört det med #Chivalry: Medieval Warfare då även det fokuserade på intima strider öga mot öga men hur funkar egentligen handgemänget? Dela med dig av dina tankar och funderingar i helgens mest givna diskussion.

Skicka en rättelse
Bästa spelet på åratal, imo. Spelat sen tidiga tech tests, och jag är helt förälskad. Spelet har sina för- och nackdelar, självfallet, men det är så jävla roligt! Har inte fastnat så för ett spel på många år. Ubisoft kommer, dessvärre, alltid att vara... 13/02 Jag har kört For Honor under hela helgen och mina tankar gå såhär. (Jag körde på PC med PS4 handkontroll) Mycket roligt spel för dig som gillar PVP. Är du duktig på din klass så märks det verkligen. Att bara hoppa in och börja slåss funkar inte, utan... 13/02 Connection issues aside(för beta är beta är beta), så ville jag gilla spelet, men fick inte ut någon njutning av det alls. Efter tre dagars spelande så är det ända som händer att om jag vinner, så blir jag inte glad av det, ingen njutning av att jag vun... 13/02 Med 4v4 är slagen för små. Kommer vänta på en fet rea för att spela single player. Multi är bara svagt, svagt, svagt. 12/02 Vi ger bara våra åsikter, det är en diskussion. Däremot, du har rätt. Jag har aldrig sett det som ett "duell"-spel innan som t.ex. Tekken. Klart det blir repetitivt om det är hela konceptet. Hade CS släppts idag hade jag troligen känt samma om det. 12/02 Låter som NIOH är spelet folk bör spela :) 12/02 Hur tänker du nu? Kan du definera cash grab och förklara hur detta infaller där? 12/02 En ganska enkel förklaring till vad spelet är: Spelet är ett fighting spel (tekken, streetfighter, mortal combat). Och precis som dem spelen så är det samma sak om o om igen bara nya motståndare att försöka vinna över. Jag tror även att det är det som... 12/02 Har väntat på ett sådant här spel länge, och jag kan inte låta bli att nynna på intro sången från hem till midgård :P http://imgur.com/a/s2ccB 12/02 Lirade under slutna betan och har lirat nu och känner samma sak som sist, första matcherna är roliga men sen blir det enformigt vilket gamemode du en kör. Det känns som ett moba med fokus på grafik och animationer. Det värsta som finns är att bli knuffa... 12/02