E-sportscenen växer så det knakar och många av FZ:s läsare är både stora fans och själva aktiva inom sporten. Vi är alltid på jakt efter de senaste nyheterna inom spel, och nu senast har vi via vårt egna forum fått nys om ett välgjort e-sportsinitiativ som är värt att belysa.

FZ-medlemmen Nien har nyligen startat en tv-tablå för att göra det enklare att hålla koll på de senaste e-sportmatcherna. Sajten är utformad som ett lättöverskådligt verktyg för framförallt casual-användare som vill få en bra överblick över vilka matcher som spelas och i vilka spel. För närvarande stödjer tablån #Dota 2, #League of Legends och [g="CS: GO"] men tanken är att utöka till fler titlar inom kort.

Kolla in hemsidan på http://ggnow.tv/.

Skicka en rättelse
Jag lägger in samtliga matcher för en turnering eller liga vid ett tillfälle. De matcher som inte har bestämda lag lägger jag in som TBD. Sedan är det jag med lite hjälp av brorsan som uppdaterar de TBD-matcherna just nu. I en perfekt värld skulle jag... 12/02 Uppdateras sidan automatiskt med matcher eller sitter du och lägger in matcherna själv? 12/02 HotS och RL är de enda jag personligen är intresserad av, så blir det aktuellt med dessa titlar kanske den kan komma till nytta för min del. Följer inte särskilt hängivet, men passar det med ett mästerskap när jag har utrymme för det kan det mycket väl... 12/02 För hardcorefans är abios absolut en bra site. Målet jag har är att göra det mer tillgängligt för personer som följer e-sport lite mer casual. Dessutom kommer jag aldrig ha någon koppling till betting / gambling på min sida. Men mestadels började det... 11/02 Tack för nyheten och alla kommentarer. Jag har definitivt planer på att addera fler spel, SC2, Overwatch, Hearthstone, Smash Melee, Hearthstone är de mest aktuella just nu. Jag vill ge det lite tid först så jag ser att det är hanterbart innan jag addera... 11/02 Minimalistisk design, nice! Bra jobbat Nien. 11/02 Grymt initiativ, Overwatch och CoD skulle också va bra! Läggs till i bokmärken direkt :) Har koll på de mesta själv, men kan gå en kort genväg för lite trafik till din sida! ggwp 11/02 Väntar tills SC2 kommer med tror jag, men kul grej, bra och enkel översikt! 11/02 Det finns många sidor som har en liknande funktion, men precis som de skriver är denna enklare utformade och rakt på sak. Ger en lätt överblick på matcher som är live just nu och vad som spelas inom de närmsta dagarna. 11/02 abiosgaming.com kanske? 11/02