För de som lyckas lägga händerna på Nintendos nya konsol i början av mars kommer de senare i månaden även få chansen att testa krigsfärgade Splatoon 2. Du bör dock vara plats i tid eftersom demot enbart hålls öppet under 1-timmes perioder.

Test-helgen som har fått namnet "Global Testfire" låter dig pröva fyra nya vapen, bland annat den fasansfulla Splat-Rullaren men även den rysliga Splat-laddaren.

Tiderna just nu är:

Fredag, 24 mars: 09:00–09:59 och 17:00–17:59.
Lördag, 25 mars: 01:00–01:59, 09:00–09:59 och 17:00–17:59.
Söndag, 26 mars: 01:00–01:59.

Skicka en rättelse
Tiderna ni har gått ut med stämmer inte? 24/03 Typ lika trevligt som folk med dryg attityd. Och du tycker inte att det borde finnas demos tillgängliga på alla spel? Det vore väl väldans gött att kunna testa spel. oavsett vilket spel det än är, innan man köper det. 13/02 Jag rättade dig baserat på vad du sa i ditt förra inlägg, att du sedan ändrar din mening bryr jag mig inte om. Jag har redan förklarat varför Switch spelen är dyrare, varför Nintendo ville tjäna mer pengar på Wii U spel bryr jag mig inte heller om. Köpe... 13/02 Agreed. 12/02 Demos ska vara tillgängliga konstant på alla spel så man kan testa och få en uppfattning av hur ett spel känns. 12/02 Jag vet att den inte har Blu-ray, men konkurrenterna har det (deras spel är billigare). Tittar man på Wii U, som hade samma prissättning på spelen som konkurrenterna, där de inte heller betalade för licenser - hur förklarar de det? 12/02 Wii U använde sig inte utav Blu-ray. Nintendo har i princip alltid använt sina egna gränssnitt för att slippa de licensavgifter du nämner. Det har tidigare vart in liten hjälpfaktor för att dra ner priset på deras system. Men i dagsläget är de ”game car... 12/02 Man borde rimligtvis kunna föra över VC-spelen med hjälp av sitt spelkonto, men det är ju uppenbart att Nintendo ser en chans att kunna tjäna lite extra där. Snikna jävlar. Att de har satt det priset tror jag är pga det du just drog upp - det är en port... 12/02 Det är mycket som pekar på att Nintendo vill ut med Switch så snabbt som möjligt, därav saknaden av bla webbläsare och inkompletta onlinetjänster. När det gäller VC-spel så är det ingen nyhet att man tvingas köpa om VC-spel. Detta var man även tvungen... 12/02 Jag förstod detta. Konsolen är prismässigt i överkant (här i Sverige i alla fall), det medföljer inget spel, konsolen är i praktiken en surfplatta men någon webbläsare finns inte vid lanseringen och de som äger Wii U får rabatt på VC-spel om de köper... 12/02