Hyllade actionrollspelet #Path of Exile har ett gäng expansioner på nacken, och senare i år är det dags för ytterligare en. The Fall of Oriath heter tillägget som blir mycket större än de flesta förmodligen förväntat sig. Som väntat levererar den akt 5 till spelets handling.. Tillsammans med akt 6, 7, 8, 9 och 10.

Rejält med material, alltså. Tanken bakom alla dessa akter är att istället för att låta spelarna nöta materialet flera gånger innan de kommer till end game, så ska de bara behöva köra varje akt en gång. På detta sätt hoppas utvecklarna Grinding Gear Games hålla spelarantalet på höga nivåer.

För mer information om The Fall of Oriath kan du spana in en förhandstitt hos MassivelyOP, officiella sajten och trailern nedan.

Tack till Davwve, Fahrbot, Sviskon för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Du har en poäng :) Å andra sidan, en PoE veteran kan den fighten i sömnen och klarar den helt utan att ta skada, även på låg level. Det där med balans är aldrig enkelt... :P 21/02 Må så vara, men personligen tycker jag det är dålig speldesign. Nu kan ju denna enorma uppdatering råda bot på det problemet, men vid det tillfället kändes det bara trist då jag kom att möta en vägg snarare än en knivig utmaning. 21/02 Malachai är toklätt. Problemet är att folk når honom för snabbt och är under-levlade och har för kass gear. Om du kör maps tills du är level 80+ kommer du skratta åt hur enkel han är jämfört med om man försöker sig på honom på runt lvl 70. Dock kanske... 21/02 PoE är det enda spelet som får mig att återvända vid nästan varje uppdatering. Bästa ARPGt just nu, och nästa bästa genom tiderna (direkt efter D2, men efter denna expansionen kan det definitivt gå om) GGG som utvecklare lyssnar på spelarna, och tar all... 18/02 Då har du ju inte ens tagit dig till de riktiga end game-bossarna, det där är bara början :P 18/02 Tack jag uppskattar det. Det verkar som du är en aning avis på mig 16/02 Bästa Arpg spelet därute är Path of exile. Grim dawn kommer in som tvåa. trailern hypa upp 3.0 till en helt nytt spel typ 16/02 PoE är riktigt snabbt spel, bara snabba människor som klarar av att spela det, är du inte snabb bör du undvika det. 16/02 Jag älskade Grim Dawn. Dock så finns det inte mycket till endgame material i det utan man spelar igenom det och sen inget mera. Lite som gamla goda Titan Quest serien som jag älskade också 16/02 Jag spelar det nästan varje dag, riktigt roligt spel, detta har fått mig helt overhyped för spelets framtid. Dom känns väldigt generösa med sitt content iom att det är en av de minst aggressiva microtransaction liren jag spelat, allt förrutom mer utrymm... 16/02