Tisdag nästa vecka kan den som vill väcka den inre skrivbordsstrategen till liv och ge sig ut på slagfälten i #Halo Wars 2. Av de första internationella recensionerna att döma verkar det vara en god idé, då de allra flesta betygen landar på högre delen av skalan. I vanlig ordning har vi samlat ihop ett axplock recensioner nedan, med länkar och betyg. Så passar vi på att avrunda med lanseringstrailern.

Polygon - 8/10
God is a Geek - 9/10
Guardian - 4/5
EGM - 9/10
Digital Trends - 3/5
Destructoid - 7/0

Några saker som hyllas är roliga spellägen, bra co-op-kampanj och välsvarvad multiplayer. I skrivande stund snittar spelet 81 på Metacritic.

Skicka en rättelse
TotalBiscuit: Halo Wars 2 and the Key Rebinding from HELL https://www.youtube.com/embed/Ha0IAGk2gxg 17/02 Jag är gammal C&C:are. Har inte spelat ettan av HW men är detta ungefär som de klassiska RTS-spelen med att man ska bygga bas och samla resurser och kriga? 17/02 Tyvärr är det ju där pricepointen är i dagsläget på nya spel. Det finns ju dock sätt att motverka, försöka få upp svensk valuta, lobbya spelföretag eller helt enkelt göra som de flesta på tight budget, vänta några månader på att spelen trillar i pris... 17/02 Syftade på boxen där jag tänkt lira detta isånnafall. Rör inte konsolportar eller Windows Store. Såg lite PC gameplay och det räckte för mig, snurrhjul för handkontroller m.m. Kan jag hellre lira SC2, WC3, CoH2 eller vad som. 17/02 30 FPS lock på PC? Då får de inte ett öre av mig. 17/02 Sugen som fan, men tror inte jag klarar av 30 fps. Ren tortyr att spela 30 när man är van vid 144 17/02 Har inte lirat det första spelet men är lite sugen på Halo Wars 2 till PC. Synd att det inte finns till Steam. Windows Store verkar inte speciellt populärt. Även sugen på ett annat Win Store spel. Forza Horizon 3. Buggarna lär väl ha slipats till rejält... 16/02 599:- känns lite i det saftigaste laget. 16/02 Tråkigt när man fortfarande sitter på Windows 7 och inte är så sugen på att byta :D Annars hade det troligtvis varit ett köp dirr. 16/02 Några h till bara (släpps 00.01 inatt för alla som köpt ultimate edition . verkar bli hur bra som helst detta!! 16/02