#Codemasters har gett Playstation 4-versionen av #Dirt Rally virtual reality-stöd.

Ett dlc-paket ger dig möjlighet att köra hela det ypperliga bilspelet med en Playstation VR på skallen. Därtill ingår ett nytt co-driver-spelläge där en kompis agerar kartläsare genom att trycka knappar i rätt ögonblick, i en sorts minispel som rullar på skärmens vänstersida. PS4 Pro-stöd nämns också.

Men det hela har ett pris. 119 kronor kostar PSVR-tillägget om du köper det separat (det ingår i fullversionen: 449 kr i Playstation Store i nuläget). Svider lite med tanke på att pc-versionens Oculus Rift- och HTC Vive-stöd patchades in gratis i somras. Men det kanske det kan vara värt för det bästa bilspelet du kan köra på en PS4.

Skicka en rättelse
Går utmärkt utan att bli yr och illamående. Verkar som att du baserat all din information på rykten eller enstaka fall. Visst finns det personer som blir yra och illamående av VR, dock hjälper varken ps4 pro, Oculus eller HTC vive för dom. 19/02 4K tv är inget krav för vr. Snarare tvärtom då Sony var dumma nog att inte slänga inte HDMI 2.0 i splittern. Nu om jag ska lira med HDR måste jag koppla om från VR till HDMI på TVn. 19/02 Han säger dock att han lagt 10000 AUD, med datorn. Vilket blir 68 298 19/02 VR ingår inte för 369:-, det är standardversionen. 449:- kostar VR-bundeln. Uppdatera gärna artikeln innan ni lurar någon. 19/02 Ska gå att spela psvr på vanlig ps4 ja, men man ska bli yrslig och illamående rätt fort sa ju folk i början 19/02 Htc vive har ju inget stöd du måste använda revive och lura spelet att du har en oculus 19/02 Vet inte varifrån du får din information men varken 4k tv eller ps4 pro krävs för psvr. 19/02 Jag har och gillar alla i Dirt-serien, men tvåan känns fortfarande bäst. Gillar inte Gymkana i trean. 18/02 Tejpen har han kanske satt på för att känna var den är!? Force feedback verkar inte vara på. Det ser för lätt ut när han svänger, och ratten verkar ju inte skaka, bara stolen? :D 18/02 Eller som du säger, såg igenom klippet igen och det ser ut som vanlig tejp på ratten så antingen håller den på att lossna eller har han satt den själv :) Oavsett vad så är riggen tillräckligt seriös för att han mest troligt spelar en bred skara bilspel... 18/02