Pang, bom, blam!

Om lite drygt en månad kommer vi att kunna spela #Mass Effect: Andromeda och för att göra väntan lite mer uthärdlig har #Bioware släppt en ny trailer som går på djupet och förklarar mer om hur vapen och förmågor kommer att fungera i spelet.

Striderna ska vara snabbare och mer följsamma än tidigare, mycket tack vare små raketer som är inbyggda i dräkten. Dessa rakter låter spelaren göra snabba undanmanövrar och även sväva kortare sträckor.

I videon märker vi också att klassrestrikonerna på vapen är borta, så det är fritt fram att pröva sig fram för att hitta en kombination som passar ens egen spelstil. Tillbaka är också förmågor indelade i tre huvudkategorier - combat, tech och biotics. Oavsett inriktning går dessa förmågor att skräddarsy vidare i ett omfattande skill tree.

#Mass Effect: Andromeda ser ut att bli en kombination av det vi gillat bäst från tidigare delar i serien, där snabba och responsiva strider blandas med en djupare nivå av karaktärsutveckling. Det återstår att se hur allt kommer samman när rymdoperan släpps den 22 mars.

Skicka en rättelse
Krogans de andra raserna har visats flera gånger i olika trailers? Dags att börja kolla upp alla som jobbar med spelen innan du köper dem då? Tänker att en hel del har åsikter som inte lämpar sig för EA. Men vad de gör privat är väl inte EAs sak? 19/02 ja men vad bra då :D 19/02 Om det där stämmer så är det sjukt att han fått vara kvar på positionen. Racism är racism vem det än handlar om. 19/02 Tills du ska logga in på origin och servarna är nere för att det är för mycket folk på en gång xD 19/02 Efter att sett allt fler trailers så kändes det mer som huvudkaraktärerna inte är något annat än SJWs nötter uppväxta i sin egna lilla safespace. Vad har de gjort med Krogan och Asari, karaktären för respektive ras som byggts upp under de första två spe... 19/02 https://twitter.com/tibermoon/status/822530377550020611 19/02 Återigen gör research innan du konstaterar saker, man kan byta axel vy i Mass effect Andromeda detta har blivit bekräftat! https://twitter.com/tibermoon/status/822530377550020611 19/02 Man ska kunna byta vy mellan vänster och höger axel, det har blivit bekräftat via en tweet till en developer. https://twitter.com/tibermoon/status/822530377550020611 19/02 gäsp 19/02 Shit är så sjukt taggad på detta. Gillade combaten i trean där dem hade speedat upp allt från de tidigare spelen plus att biotics och tech attacks blev sjukt starka. Engineer är favoklassen men måste erkänna att biotics ser extremt kul ut i detta spel... 18/02