I slutet av förra månaden berättade #Dice mer om den kommande expansionen #They Shall Not Pass. Nu har vi fått en liten film som visar det nya spelläget Frontlines.

Frontlines är en blandning mellan Conquest och Rush. Båda lagen slåss om en flagga i taget och när denna är tagen vandrar slaget vidare till nästa. Tar du över tillräckligt många flaggor förvandlas spelläget till en mer Rush-liknande variant.

Den nya filmen visar upp hur Frontlines kan se ut och du får även se prov på lite fransoser i skyttegravar. De var tydligen också med och slogs under första världskriget.

Skicka en rättelse
Det var en bra runda, tackar =) 25/02 haha, hatar när folk är sådär jävla bra på att flyga :D 25/02 Imo så är det bra att man ser hur folk upplever spelet och hur det funkar, i diverse olika sociala kanaler. Som sagt så handlar artikeln om BF1. Fel plats att föra klagomål, helt klart. Men nu var det inte direkt att han var ute efter support här på FZ.... 21/02 Tills du möter Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen =) https://www.youtube.com/watch?v=g1PagPY2QKs 21/02 Bra spel, men inte bäst. Fortf ett jävla snipande på alla och granatspamming som aldrig förr. även konstant artilleri =) men flygplanen är ju iaf enkla att sänka nu 21/02 Frontlines (game mode) är mer eller mindre en kopia på Frontlines fuel of war som jag spelade runt 2009-2010. Problemet som jag ser det är att varje "Frontline" bara består av ett objective, FFOW hade 2-3. Frontlines kan bli fantastiskt men jag är oroli... 21/02 Har haft en förälskelse i serien sedan 1942 och framåt, spelat custom turneringar runt FH modden för bf1942 och bf2 i World at War och sedermera Forgotten Honor under flera år. Älskade 2142, och har köpt max paket av allt de kommit med tills SWB som var... 21/02 Hade du använt dig av BF1 forumet så hade du även vetat vid det här laget att man avaktiverat Battlepacks helt pga en bugg som orsakade dessa anslutningsproblem :) 21/02 Tycker raka motsattsen, klasserna är skitbra som dem är nu. Det jag hatade med klasserna i BF4 var vapnen som alla klasser kunde använda shotguns, DMR och liknande. Det förstörde klassbalansen. Klasserna användes inte till det dem var menade för. Assaul... 21/02 Börja leta runt i varje nyhet där någon klagar över spelet som nämns i nyheten så har du snart heltidssysselsättning 21/02