Le french! Le croissant! Le chocolate mousse!

Senare mars ger #Battlefield 1 äntligen lite kärlek till Frankrike, som i allra högsta grad var delaktiga i första världskriget, med dlc-paketet The Shall Not Pass. Det innehåller bland annat fyra nya banor och en av dem har nu fångats på film.

Det är Youtube-profilen Westie som pangar loss på Soissons, ett slagfält hämtat från den franska landsbygden med böljande fält och en liten pittoresk by som mittpunkt. I denna video visas också den nya behemoth-tanken, en rejäl pjäs som rymmer fem soldater och kan köras runt varsomhelst på slagfältet.

Skicka en rättelse
Ok det lät inte bra. Som sagt vissa har svårt att förstå att det är ett lagspel. Och får man inte upp sina kills så lämnar man matchen helt.enkelt. Det borde det också vara straff på i nån form av statestik på alla spelare. Det är ju vansinnigt egentlig... 23/02 Dice provade med det i Battlefield 1 Betan :) Dina kills räknades inte i ditt lags totala poäng utan det gick bara efter hur många flaggor du höll. Det gillades såklart inte bland alla dessa toppspelare som ständigt låg högst på scoreboarden och det änd... 23/02 Japp en åtgärd för att få bort det är att ta bort kills och deaths för alla individuella spelare på scoreboarden. Det kan fortfrarande räknas i bakgrunden i den personliga statestiken men ingame är det laginsatserna som räknas. Men det verkar inte som... 22/02 :D @Pazu: "We lost objective Charlie.." - WHAT !! OBJECTIVE, I just wanna get FRAGS! Samma sak i COD och CSGO. "Om 2 personer skjuter på dig.. hur stor chans har du att vinna? 90% folket tror att det handlar att skjuta snabbast på någon. När spelet egen... 22/02 Klipper visar exakt varför jag inte spelar BF-spelen längre. De andra spelarna tror det är quake. Ingen inlevelse alls. 22/02 Petit poulet! För ett inbitet fan är ju Premium mer intressant än att slänga ut 200kr per DLC. 22/02 Vid det laget är väl spelet så pass utdaterat att de inte är värd nåt. Bara cheats och få spelare. Har väl blivit passerat av 3 uppföljare då ^^ Själv köper jag det av nån mognare för ett mkt undermåligt pris. Vägrar stötta girigheten... betalade fullt... 22/02 They shall not buy PASS. väntar nog på att premium droppar eller at EA ger ut dlc gratis som till BF hardline och BF 4. 22/02