#Blizzards shooter #Overwatch lanserar emellanåt nya hjältar som är gratis för alla spelare att använda. Hittills har hackern Sombra och healer-snipern Ana anslutit till gänget på det sättet. Och snart får de kanske sällskap av en 11-åring från Numbani.

Efi Oladele är ett geni som bygger robotar på fritiden. Hon är alltså blott 11 år gammal och har "intervjuats" i Overwatch-bloggen. Blizzard förklarar (så klart) inte varför hon får denna uppmärksamhet, vilket har lett till spekulationer om att hon blir spelets nästa hjälte.

Vissa menar dock att det är tveksamt då Blizzard förmodligen inte vill låta folk skjuta ett barn i huvudet. Andra tror å andra sidan att hon kommer befinna sig i spawn-området hela tiden och istället skicka ut sina robotar på slagfälten. Ytterligare teorier misstänker att Efi helt sonika kommer bygga en robot som blir spelets nästa rekryt.

En inte särskilt trolig, men rolig, tanke är att Terry Crews är röstskådespelaren till den lilla flickan. Han har ju trots allt besökt Blizzard..

Skicka en rättelse
Nej, jag kände till turerna kring Toteverkstan, och hur det exemplet ofta och felaktigt lyfts fram som ett exempel på hur "invandrarna berövat oss vår kultur", struntprat som jag dock inte beskyller dig för att tro/säga, men som jag hört ett flertal til... 26/02 Var du tvungen att googla det (Disney och Tomteverkstan) iom att du kom på det nu? Självklart är det fel att säga Neger och Negerbollar var bara ett exempel på vad man har censurerat / tagit bort. Alltid är det någon som klagar på något. Vart sätter man... 26/02 Jag är glad att ni "hittat" varandra, men snacket om att "man inte får ha fel åsikter" låter bara som bittert bullshit i mina ögon/öron. Brukar oftast höra det från folk som högljutt ifrågasätter varför man inte får säga "negerboll" längre (med argument... 25/02 Förenklade det lite för dig. Kommentarar är till den man citarar, inte de inlägg denne valt att ta med. 25/02 Vem är dina råd till? Jag har varit tillsammans med invandrare som vägrar smälta in i det svenska samhället och blir förolämpade av nästan allt. Kalles kaviar för att det finns ett porträtt av en blond kille med blåa ögon på tuben exempelvis. Next pleas... 25/02 Stäng av datorn och spelen, gå ut och träffa folk och prata med dom istället för att kolla på Sanningsministeriets "News" Åsiktskanalen är trång och straffen hårda, har du "fel" åsikt kan du bli av med jobb fack bostad, nekad inträde och fysiskskt attac... 25/02 Snackar jag skit? Jo, tjena. Samhället ser ut såhär. Jag har inga problem med att man gör karikatyrer men många andra människor i Sverige har det. 25/02 Jag tror du blandar ihop begrepp och dessutom snackar skit, men det är ju min åsikt. Orka med det gamla: "men det får man väl snart inte säga i det här jävla samhället" -snacket. 24/02 Svart, bred och tjock näsa, stora läppar, elfenben i öronen, ringar runt halsen. Ritade man upp samma bild i en tecknad film från 40-talet så blev det idag kallat för rasism och i Sverige censurerar eller tar man bort sånt ur historieböckerna. N**erboll... 24/02 Vart hittar du stereotyp-porträttet någonstans? 23/02