Tamriel är en värld fylld av ständiga konflikter. Online-versionen #The Elder Scrolls Online är inte något undantag, och i sommar står återigen världens öde på spel när expansionen #Morrowind lanseras.

Ön Vvardenfell är destinationen där 30 timmars äventyrande, nytt pvp-läge och mer breder ut sig. Vi har tidigare spanat in en första, jäkligt snygg trailer. Nu är det dags för ytterligen en sådan, som dessutom bjuder på glimtar av gameplay från expansionen.

Skicka en rättelse
Ser härligt ut! Det blir det nog att skaffa. Men hade önskat att fienderna och karaktärerna såg snäppet seriösare ut. De ser lite ut som i WoW och NWN, alltså lite som leksaker. Och den där centurionen som vid första anblick ser riktigt allvarsamt häfti... 23/02 Månadskostnaden är väck. Har varit det ett bra tag nu. Spelet har dock, i likhet med i princip alla andra F2P-MMO, en frivillig prenumeration som ger en hel del bonusar. Vill man testa spelet för att se om det är något man gillar så går det utmärkt att... 23/02 Såg ingen större skillnad mellan ESO och Skyrim, förutom att Skyrim inte har någon månadskostnad,. Vet inte om ESO fortfarande har sin kvar, var väl snack om att den skulle bort? 23/02 taggad 23/02 Provade för första gången sedan betan för ~2 månader sen... Fortfarande ingen hit, hos mig. 23/02 Funderar starkt på att plocka upp ESO. Tanken var först att spela Final Fantasy XIV och dess expansion som kommer snart(Stormblood), men det var mest för att jag ville hoppa på en ny tank-klass(spelar exklusivt tank). Visar sig att det inte blir något... 23/02 Det mesta går ju dock att utforska på egen hand, vilket är ett stort + i min bok! Det är ändå riktigt svårt om man har tänkt soloa allt i världen såsom bosses, i alla fall innan man fått tag på en massa champion points & gear. Iaf. är det riktigt underh... 23/02 Spelade ESO ett tag när det hade 'mognat' lite och jag tyckte det hörde till de bättre MMORPG som finns. 23/02 Du tänker på Star Wars The Old Republic. Det finns massor av innehåll i ESO som inte går att uppleva i single-player. 22/02 Det är mer eller minder ett singleplayer spel. 22/02