#Prey verkar inte ha jättemycket gemensamt med #Human Heads spel med samma namn från 2006, men kan säkert bli bra ändå. Vi har testat spelet, något du kan läsa mer om i vår förhandstitt. Eller se i vårt filmklipp med den första halvtimmen från rymdäventyret.

Suktar du efter mer än så går det kanske att stilla begären med en färsk trailer. I den visas spelets mimic-förmåga upp, som gör det möjligt att ta formen av olika objekt i världen. Varför inte ett maskingevär? Eller en.. banan?

Skicka en rättelse
Det är ju fortfarande Bethesdas Prey eftersom de är utgivare och troligen äger IPn atm 26/02 En flygande banan!? ÄNTLIGEN! Har i flera år skickat in idén till diverse spelstudios och ville ha det i allt från Half-Life 2 till Forza till Civilization men aldrig fått gehör. Äntligen så lyssnade de på min önskan! 24/02 Ja det är nästan lite ledsamt. Dishonored var fantastiskt och som du säger är Arkane en favorit som jag har stort förtroende för. Tyvärr blev det som det blev med Dishonored 2 och Bethesda är del av problemet. Spelet var fantastiskt men de tekniska prob... 24/02 Precis vad jag tänkte. Dessutom känner jag lite för att bojkotta dem p.g.a. Bethesdas beslut om recensionskopior. Detta trots att jag har grymt förtroende för Arkane Studios. 24/02 Spelet är säkert toppen men Dishonored 2 är ju fortfarande en halvdan upplevelse på PC tack vare tekniska problem. Blir inget köp förens användare och recensenter har uttalat sig om Prey! 24/02 "Hur Sean Banan fick sitt namn" https://youtu.be/iGBOlvvU8w0 --- "Sean Banan - Sverige" https://youtu.be/OTn0KHbYg28 24/02 "Bethesdas Prey"? Spelet är utvecklat utav Arkane studios och ges ut av Bethesda. 23/02 Varför inte bara ge ut recension-kopior, Bethesda Softworks? Kom igen nu! Detta är säkert ett bra spel - Arkane Studios vet ju vad de sysslar med - men innan jag får läsa och titta på mina favvorecensenters recensioner så blir det inget köp. 23/02 Nä, det där låter för långsökt. Eller lite fånigt som Goat Simulator, (som faktiskt är kul!) 23/02 Prophunt? 23/02