Emil, självutnämnd Mass Effect-expert, berättar allt han vet om årets största rollspelssläpp.

Igår publicerade vi vår förhandstitt av #Mass Effect: Andromeda och det är ingen överdrift när vi säger att det är årets största rollspelssläpp. Det brukar alltid uppstå följdfrågor efter en förhandstitt så vi tänkte ta tillfället i akt att svara på desas under en timmes livestream som startar klockan 12:00.

Vi kör i en timme (det är ju ändå fredag) men om du inte har möjlighet att ställa din fråga live kan du skriva ner den som en kommentar redan nu. Det behöver inte vara specifikt om Andromeda, Emil har lagt otaliga timmar på serien och undertecknad, som agerar någon form av omoraliskt stöd, är hyfsat bekant med Shepards äventyr.

Uppdatering: Streamen är slut men du kan se hela nedan.

Skicka en rättelse
Ett förtydligande bara. Fick skäll för att jag säger att co-op inte finns, jag menar då för storyn. Trodde det var frågan, men missuppfattade. :P 24/02 Så sjukt jäkla taggad.. Inte bra alls att vara . 24/02 ME2 är fortfarande kostnadsfritt på EA's Origin, att du skapar ett konto krävs dock. Mass Effect bör spelas för att träffa de sköna karaktärerna, de gör spelet enligt mig (Wrex, personlig favorit). Att Mako'n är bångstyrig, i viss mån ja men det underlä... 24/02 Vill lägga till också att streamen var lysande, och nu e jag sjukt sugen på spelet. Hoppas ni gör liknande streams för kommande stor spel i framtiden. Blir svårt att se live vid 12:00, men kommer helt klart se efteråt. 24/02 Riktigt nice att ni ordnade den här streamen. Bra ide :) 24/02 Kalle du är fan lite lik Shepard alltså :D edit: I streamen säger ni 21 mars. Har de sloppat de med 2 olika släpp för USA och EU? 24/02 Den mössan! Jag satt o tänkte på fishing-daily's i wow och fnissade för mig själv. :D 24/02 Hur fungerar AI:n? Är det så att man fortfarande väljer sin squad? - Ger man fortfarande commandon etc. Och hur mycket bättre är den (AI) än i de förra spelen? - Ta skydd - Ta beslut Ska bli sås kul att få se er live idag! 24/02 Var det bara PC versionen ni spelade? Fick ni prova spelet på konsol? 24/02 Hur är det med vapen och uppgraderingar. I ME3 tex fick man klicka på uppgradera sitt vapen lvl1-5 och dessutom modda dem och varje mod hade 5 nivåer de med. Det var riktigt dåligt istället för att vapen moddades för att bli bättre och inte ha olika niv... 24/02