Exakt hur länge går det att spela Zelda: Breath of the Wild på en laddning?

Uppdatering: Under våra egna tester av Nintedo Switch mätte vi en batteritid under Zelda-spelning till drygt tre timmar. Vi använde standardinställningarna i konsolen, dvs Wifi på och responsiv ljusstyrka. Vi spelade i ett normalbelyst vardagsrum första två timmarna, ett något mörkare sista timmen. Originaltexten följer:

Det har varit mycket snack kring hur länge batteriet i Nintendo Switch orkar driva konsolen i bärbart läge och eftersom vissa medier redan fått sin enhet har tester börjat dyka upp. GameXplain körde Zelda: Breath of the Wild, det mest krävande och förmodligen mest efterlängtade spelet vid lansering, med såväl skärmljusstyrka och volym på maximal effekt. Man lämnade sedan spelet när Link stod och tittade ut över en imponerande vy och satte igång klockan.

Efter en timme låg batterinivån på 64 procent och efter drygt dubbla den tiden dök en varning om att endast 15 procent återstod. Nintendo Switchs batteri gav upp när Zelda: Breath of the Wild varit igång i 2 timmar och 28 minuter.

De testade sedan att docka konsolen till teven och fortsätta spela. Efter en halvtimmes lirande hade batterinivån nått 10 procent. Embargot på recensioner av Nintendo Switch är satt till den 1 mars lär vi veta mer om prestandan i slutet av nästa vecka.

Skicka en rättelse
Nej det är inget jävla faktum. DU tycker så, det gör det inte till faktum, utan en åsikt. För mig är det fullt tillräckligt, OCH DÄRMED BASTA! 27/02 nej detta är tyvärr sunkig batteritid för att vara en konsoll man kan ha som bärbar duger det fan inte, och speciellt med tanke på att den nästan kommer kosta lika mycket som en ps4 pro. 26/02 Om batteritiden är 2,5h på en ny enhet. vad kommer den då vara på en äldre? Jag tror inte på något andrahandsvärde för Nintendo Switch. Och dra med ännu en pryl när man ska iväg känns inte speciellt troligt eftersom enheten saknar plats för simkort. 26/02 Carl Johansson-Sundelius snälla sluta vara så jävla positiv! Batteritiden suger och det är ett faktum. 26/02 Och människor blir extra bra motstånd då vatten är bra på att absorbera strålning. 25/02 De gör säkert som med wii u. Släpper switch med ett jättelitet batteri, börjar senare sälja ett större batteri som uppgradering. Ni som har tillgång till switch kan ju skruva bort batteriluckan och titta om det ser ut som på wii u (där originalbatteriet... 25/02 Blev lite mindrax över den här konsolen. 25/02 Det är qualcomm teknologi som måste licensieras redan från början, det kommer inte finnas några fast charge tillbehör. Att kalla det gammal generation är dock fel, switchen använder usb-c och med det kommer usb-c pd: laddning med 15v 2.6a, 39 watt, vilk... 25/02 Ja alltså den stöder inte fast charge så den går på en gammal generation liksom. Synd tycker jag faktiskt. Nintendo hade ju kunnat införa det för det priset den kostar. Jag kommer invänta och se om det kommer ngt tillbehör som kan köra fast charge. Vill... 25/02 15v, 2.6A gäller for dockad Switch. Jag skulle nog rekommendera att vänta med att använda någon form av Power Bank tills mer kunniga folk vet vilka specifikationer som gäller och kanske även gjort tester. Två som är kunniga inom detta; Nathan K: https:/... 25/02