"Bra men inte fantastiskt" är en ytterst kortfattad summering av vårt omdöme i recensionen av #Call of Duty: Infinite Warfare. Vilket kanske inte direkt låter som det bästa sedan skivat bröd. Nu kan du dock testa spelet själv och se om du är av en annan uppfattning – en gratishelg på Steam nalkas för action-äventyret.

Det är bara att klicka vidare till Steam-sidan för spelet och börja ladda hem. Sedan är det fritt fram att lira till klockan 22.00 den 26 februari, det vill säga på söndag. I vanlig ordning är titeln även prissänkt under perioden, vilket innebär att den blir din för 30 euro.

Skicka en rättelse
Sjukt ändå... spelet dog otroligt snabbt, framförallt på PC... fattar inte Activision detta? Den är en Spin-off av Black ops 3 fast sämre, känns inte som att dom lägger ner lika mycket kärlek längre. Hoppas nästa COD hoppar tillbaka i tiden till åtminst... 03/03 "Season Pass" med det första "Sabotage"-DLC med de fyra nya banorna kom äntligen idag (2 mars 2017) till pc! Lite dålig info om detta tidigare. 02/03 Nä inte min heller, jag var lite sugen på att bränna igenom Single-Player för det kan vara riktigt välregisserade upplevelser. Men multiplayern man fick testa var samma som förra iterationen av COD. Om något så avvärjde den här testperioden all tanke... 02/03 Tragiskt... lirade några matcher, förändrade inte min syn på Infinite Warfare, min magkänsla och upplevelse efter alla videos man sett stämde. Väldigt dåligt och tråkigt spel. 26/02 Varför är det låst på 91 FPS? Satan de har ju tom kodbasen från BO3 där de inte har problemet med att fysiken kukar ur vid högra framerates, så varför kan inte resten av utvecklingsteamen få ta del av den? Näh fy fan heller att man köper den här dyngan. 26/02 Jag äger det, (förbokade), men spelar det inte. Tycker det var trist. Köpte även dlc, men inte tillgängligt ännu. :( 26/02 Stämmer, ingen tillgång till singleplayer eller zombieläget,står att jag måste äga innehållet när jag klickar där. 25/02 Om man bara vill ha access till cod 4 remastered då? :( 25/02 Jag saknar MW2. Det må ha varit utan dedikerade servrar men jag har haft riktigt kul med det spelet i MP ändå. (PC) 25/02 Enligt kommentarerna så är det bara multiplayer som är gratis? 25/02