#Superhot VR är ett av de nya VR-spelen som faktiskt känns som en dedikerad upplevelse snarare än som en teknikdemo. VR-versionen har kort och gott blivit en succé och tack vare det varma mottagandet har utvecklaren Superhot Team valt att rulla ut en stor uppdatering. "Forever" ska utöka det cirka 2h långa grundspelet med flera timmar, lägga till nya utmaningar och höja svårighetsgraden.

Bland annat bjuds det på ett läge där fiender bara sänks av headshots, ett annat där du kan registrera dina tider i både slow-motion och normal tid, och ett där du tar dig an svårare fiender med snabbare reaktionsförmåga. Den som känner sig trött på skjutvapen kan nu dessutom försöka ta sig igenom spelet utan att avfyra ett enda skott. Uppdateringen erbjuder alltså någonting för alla.

Tidigare viskades det om ett releasedatum i februari, men enligt PR-företaget Evolve är det nu den 7 mars som gäller. Uppdateringen släpps, som grundspelet, exklusivt till Oculus Rift, men en Vive-version har länge ryktats vara på väg.

Skicka en rättelse