Ryktena från tidigare i månaden verkar ha stämt, Hearthstone: Heroes of Warcrafts senaste expansion heter Journey to Un’Goro och är baserat på en plats tiden har glömt med förhistoriska bestar och människoätande växter. Antalet kort denna gång är 135 nya minions och spells.

Nytt i expansionen är att flera kort kommer bli kategoriserade som Elemental samt den nya förmågan Adapt som fungerar lite som Discover fast för buffs. Du kan till exempel få välja mellan ett av alternativen Divine Shield, Windfury eller Taunt.

Ett nytt Quest-kort kommer också göras tillgängligt. Dessa kan aktiveras genom att fullfölja kortets krav. Till exempel ”Quest: summon 7 Deathrattle minions.” Varpå du får priset Amara, Warden of Hope som ger din hjälte 40 HP.

Flera kort kommer avlöjas från och med 17 mars, expansionen i sig är planerad att lansera tidigt i april. Läs mer om expansionen här eller se trailern:

Skicka en rättelse
Ja! Det är alltid spännande och se vart allt kommer luta haha 02/03 För dem som inte sett än så har Team 5 förklarat hur Quests kommer fungera nu. Quests are meant to be late-game cards that you build up to so they don't feel like they need to add ways to slow them down. Quests take up a secret slot, which means you can... 02/03 Jasså? Hm, det diskuterades rätt mycket om det mellan streamarna och de fick det låta som om det inte gick. Bra med det iaf för i en N'zoth lek gör det inte så mycket om man spelat lite deathrattle innan. Hoppas bara att metan kommer tillåta dessa typer... 28/02 Punkt 1 stämmer inte, du kan slänga kortet däremot som du skriver kommer det alltid finns i första korten dvs de som väljer att kasta bort. 28/02 Ni som inte gillar RNG borde pröva Gwent! https://www.playgwent.com Det kommer snart ut i öppen beta, men just nu är det väldigt lätt att få tag i en nyckel till den stängda betan. Efter cirka 200 timmar kan jag säga att det är väldigt få matcher som... 28/02 Tycker att spelet blivit mer statiskt nu än förr. Nu kör man auto conced när man möter en Mage eller Priest för dom spelar samma tråkiga lekar. Har mött två Priests som kör Djinn (förlorat bägge matcherna men har accepterat förlusten eftersom dom faktis... 28/02 Håller inte riktigt med. Jag tycker inte nuvarande metat är ett problem, förutom att vissa kort kanske är lite för starka. Men det jag syftar på är all den RNG som man inte kan göra någonting åt alls. Exempelvis Catabalist's Tome där en Mage får 3 rando... 28/02 Exakt varför jag slutade spela Hearthstone. Jag tycker att Blizzards försök att lösa detta har varit kontraproduktivt. Varken Wild eller kort ban har hjälp för att lösa detta problem. Och efter expansion efter expansion inte lyckats röra om i klasser... 28/02 Riktat till 3 åringar? Blizzard blir barnsligare för varje år som går. 28/02 Grymt bra förklarat. :) Ja Hearthstone har en "grund-RNG" i och med att ordningen på korten slumpas fram, men det räcker bara en bit och när folk börjar ha i princip samma decks så blir rundorna likartade. Ibland kunde matcherna i princip avgöras med... 28/02