För den som hade turen att växa upp med ett Nintendo 64 kommer kanske ihåg ett litet spel vid namn Turok 2: Seeds of Evil där du lirade som en dinosaurie-slaktande tidsresare. Men innan du fylls av nostalgi och springer iväg för att blåsa liv i den gamla kassetten kanske du ska stanna kvar en stund.

Nostalgistudion Nightdive följer nu nämligen upp sin nästan tre år gamla remaster av Turok: Dinosaur med Turok 2: Seeds of Evil. Så istället för att fylla lungorna med damm behöver du bara vänta till den 16 mars då spelet släpps digitalt på Steam, GOG och Humble Store. Med fräsig HD-grafik dessutom.

Självklart kommer allt från originalet finnas kvar, inkluderat det där geväret som skjuter en kula som borrar ner sig i motståndarens skallben. Utöver det myset har remastern också nya bossar samt ett nytt multiplayer-läge.

Skicka en rättelse
Hette det Seeds of Evil!? Känner inte alls igen det namnet. Är det alltså det där man bl.a. möter en stor bläckfisk i en tank? Det var hur kul som helst, väldigt väl genomtänkt actionspel faktiskt. 01/03 Försökte spela igenom det på PC för några år sedan. Det har absolut inte åldrats väl. Extremt dålig bandesign, väldigt förvirrande och frustrerande. Jag älskar old school FPS, men det var inte alltid bättre förr... 01/03 AAAHHHH Good ol´ times!! =D vet inte hur många timmar man plöjt ner i detta spel alltså! Fräna vapen, och banor som faktiskt tar tid att komma sig genom. 01/03 Har många minnen från detta på N64, men kan inte se mig själv plocka upp detta igen och finna det underhållande särskilt länge. Tycker inte det är ett spel som har åldrats särskilt väl. Sedan att kalla detta en HD version… 01/03 YEEEEEEEEEEEEESSSS!!!!!! ÄNTLIGEN!! 01/03 Jag har Turok 2008 till ps3 måste varit det tråkigaste spel jag någonsin spelat i den serien dock klarade jag det efter en jävla massa spelande inget rolig spel heller men jag har klarat det :P 28/02 Spelade detta på pc med ett tnt2 om jag inte missminner mig. Har för mig jag tyckte det var ett riktigt skitspel... 28/02 Jag hade och spelade pc-versionerna av Turok. Sålde dom tyvärr senare när jag tröttnat. Men den senaste Turok som kom 2008 (pc) var inte bra. Turok Gameplay (PC HD): https://youtu.be/XdXj1KZQxjs 28/02 Äntligen!! Helt klart det bästa spelet i serien! 28/02 HD-grafik? Ber om ursäkt men det var väldigt suddiga texturer även om jag förstår att dom säkert är betydligt bättre än innan. 28/02