De ekonomiska framgångarna för #Funcoms early access-succé #Conan Exiles kommer gynna den fem år gamla #The Secret World. Studion planerar en återlansering av mmo-titeln under våren, då man också arbetar om betalmodellen och gör spelets story-del fritt tillgänglig. Det skriver man i en finansrapport.

Målet är att göra spelet mer tillgängligt och tilltalande, och det ska nås genom ett nytt interface, omgjort stridssystem, dagliga belöningar och omgjord affärsmodell.

The Secret World will be relaunched during the first half of 2017. The goal of the relaunch is to broaden the appeal of the game through:

[ul]
[li]Redesigned new interface[/li]

[li]Major improvements to gameplay including combat[/li]

[li]Introduction of new retention systems such as daily rewards[/li]

[li]Adjustments to the business model, including allowing access to the story content for free.

[/li]
[/ul]

Förberedelserna för omlanseringen börjar i mars, och förhoppningen är att spelet ska dra in mer pengar.

Skicka en rättelse
Gläder mig att höra! Jag skaffade det för några månader sen och fastnade direkt. Stämningsfullt som flera säger, djup och intressant story och detektivuppdragen är underbara. 02/03 Där ser man :) Kom in ganska sent eftersom jag lirade Omni från början, då i Svea Rike, om någon minns den guilden. 02/03 Hade detta spel gjorts för konsolmarknaden så hade det garanterat sålt betydligt mer exemplar. Jag spelade vid release och har haft många roliga timmar. Särskilt spelets "dungeons" och den övergripande storyn håller väldigt god kvalité. Stort plus även... 01/03 Helt underbart spel som jag har kört en hel del genom åren. Äventyrsdelen, story och manus är brilljant, jag gillar även skillsystemet men som många andra nämner så misslyckades man implementera stridssytemet rent praktiskt, det känns lite påklistrat. 01/03 Testade betan och tyckte det var lite kul just för att det är en aning annorlunda, men inga gamla guildies var intresserade och jag hade inte tid med fler MMO. Varit nära att slå till på olika reor, men inte varit intresserad av att lägga pengar på någo... 01/03 Golden Week event från idag tills 8e mars, ger dubbla Ability Points och så är det stora world bosses. Om nån känner för att spela redan nu även fast relaunchen inte har hänt än så är det ett bra tillfälle att "levla" :) 01/03 Körde TSW i något år och måste säga att stämningen och storyn var unik så där träffade de helt rätt. UI:t var modernt och annorlunda och grafiken var riktigt bra för ett MMO. Alla uppdrag, mystiska problemlösningar osv var mycket välgjorda. Dock var com... 01/03 Jag kör TSW, PVP på den större mappen där fraktionerna strider för kontroll och boostbuff, när jag vart inne där var det inte så mycket folk, det kan mycket möjligt vara jag som missat peak tid eller något, så förlita dig inte 100% på mina ord ;D Dock... 01/03 PvP lever, fast det har ju inte varit ett speciellt pvp fokuserat spel från början så andelen spelare som är dedikerade till pvp är inte skyhögt varken då eller nu. Dom har gjort om den största pvp arenan Fusang några gånger, och den senaste omarbetning... 01/03 Okej, tack för svar. Vet du om pvp fortfarande lever? Vill minnas att det var rätt skoj att köra vid lanseringen i alla fall. 01/03