#Bioware har ställt in den planerade multiplayer-testningen av #Mass Effect: Andromeda. Onlinedelen går visserligen att testa om man besöker Pax East-mässan i Boston den 10-12 mars, men det blir alltså ingen testning för en bredare allmänhet innan spelet lanseras. Bioware ger ingen förklaring till beslutet.

While we will have live multiplayer at PAX East, there will no longer be a multiplayer tech test for players at home. Thank you to everyone who signed up. We look forward to seeing you in Andromeda.

Mass Effect: Andromeda släpps den 23 mars.

Vi kände på Mass Effect: Andromeda ett par timmar hos #EA i Stockholm nyligen. Intrycken därifrån har du nedskrivna här, och en timslång film med frågor från er läsare ser du i filmen här under. Med fiskmössa!

Skicka en rättelse
Talar du för alla då eller? Jag personligen uppskattar MPn. Bioware har gjort SP spel under hela sin karriär, det är väl snarare sagt dem som vågat göra något "nytt" när dem lagt in MPn? Bethesda gör ju typ samma skit hela tiden och låter sen moddarna... 03/03 Väl talat min herre. Ungefär som Dragon Age Inquisition MP, helt onödigt. Man undrar ibland vad BioWare sysslar med. 03/03 Mass Effect-spel behöver ingen multiplayerdel. Det stör mig mest att de lagt resurser på det, och de kommer säkert som i trean försöka tvinga på en att spela mp. Blä. De borde ta lärdom av Bethesda som vågar göra single player-spel. 03/03 Direkt i början gick det inte att få "armryckning slutet" utan mp. Det ändrades dock rätt fort, och det var inte så att det slutet var speciellt annorlunda :p Håller med dig om mp i ME3 var ju inget speciellt, men små roligt tidsfördriv :) 02/03 Kan någon förklara för mig hur man var tvungen att köra MP för single playern? Gjorde man alla missions rätt i spelet fick man det absolut bästa slutet även fast om man inte körde MP. Jag har aldrig förstått det argumentet eftersom jag inte kan relatera... 02/03 Multiplayer i ME3 var helt okej. Ett kul avbräck från enspelarläget. La ner rätt mkt timmar på det faktiskt. 02/03 Så illa alltså? Nej nu ska jag inte vara sådan. :) Det verkar faktiskt som det är en rätt stor grupp som ser fram emot mp, jag har en kompis som lade ned ~400 timmar i enbart det. Själv är jag mer intresserad av single. 02/03 Fast multiplayer i ME3 är P2P så antar att det va origin i sig som strulade? Jag tycker personligen att multiplayer i ME3 är helt okay. 02/03 Mp ska visst vara p2p också... Sunk. 02/03 Ah, okay. Det var alltså det Calle talade om i sändningen. 02/03