Även om Blizzard lovade att dra ner på antalet ledtrådar råder det ingen brist på spekulationer kring nya Overwatch-hjältar. Doomfist har länge varit favoriten tills nyheten om ett visst teknologiskt underbarn Efi Oladele kom ut. Men att du skulle kunna spela som en 11-åring kändes inte särskilt sannolikt. Därför riktade många istället siktet mot en av hennes skapelser som nu kunnat avslöjats.

Blizzards hemsida beskriver de den nya hjälten Orisa som en tank vars centrala uppgift är att agera som en ankare för sitt team. Beroende på hur användbar den nya hjälten blir är den stora frågan om Orisa antigen kan ersätta eller kompensera för en Reinhardt – som för tillfället dominerar metan.

Hennes förmågor är:

FUSION DRIVER: Orisa’s automatic projectile cannon delivers sustained damage, but slows her movement while she fires it.

FORTIFY: Orisa temporarily reduces damage she takes, and cannot be affected by action-impairing effects.

HALT!: Orisa launches a graviton charge which she can detonate, slowing nearby enemies and pulling them towards the explosion.

PROTECTIVE BARRIER: Orisa throws out a stationary barrier that can protect her and her allies from enemy fire.

SUPERCHARGER: Orisa deploys a device to increase damage inflicted by allies within her line of sight.

Orisa är tillgänglig på PTR.

Skicka en rättelse
Jag började också bara påpeka fakta angående hur många det va av varje kön i spelet. Så isf har du missförstått. 04/03 Vad jag ser så har Ahris bara påpekat fakta, fast jag kanske har missförstått något. Du däremot verkar rätt upprörd över tanken på en jämn könsfördelning, men jag kanske har missförstått det också. 04/03 Japp jätteupprörd, kunde inte sova inatt. Hoppas det va samma för ahris, så det är lika. Om det är en tjej dvs, annars är vi bara två vita kränkta män. 04/03 Tänk på blodtrycket nu, du verkar ju alldeles upprörd över ingenting. 04/03 Tycker attackerna är nice men själva designen är inte på samma nivå som deras andra karaktärer imo. 03/03 notis för spelutvecklare: bryr er inte om vad ni vill skapa för spel utan se till att erat spel inte triggar känsliga tjejer och killar 03/03 Skillnaden är att atomerna bygger upp riktiga personer, medans pixlarna inte spelar nån roll. 03/03 Hold up! Atomer har heller inget kön. Däremot kan atomer bygga upp celler som i sin tur bygger upp organ som exempelvis kön. Samma sak med pixlar som byggstenar till polygoner som i sin tur skapar karaktärer som även kan representerar kön och andra iden... 03/03 Orisa kan bli en riktigt bra attack-tank. Det kommer att bli kul att dra ut dolda försvarare ur sina gömställen med Halt!-förmågan och supercharga sina medspelare för att peppra ner fienden snabbt och effektivt. 03/03 Japp och det är samma i "krig" med, 50% män o 50% kvinnor. Samma sak gäller antal spelare, lika många. Hoppas bara de har samma lön. Btw så väljer jag i princip alltid att vara tjej i spel man får det valet. Jag måste börja variera så jag väljer män lik... 03/03