Det har tisslats en del runt #Destiny 2, dessvärre utan särskilt många officiella uttalanden från #Bungie. Vilket det blir ändring på nu. I ett inlägg förklarar företaget hur det egentligen ligger till med #Destiny-karaktärer i Destiny 2, och de som sett fram emot att föra över sina rymdkrigare till uppföljaren kan nog bli både lättade och besvikna.

Förmågor, prylar och eververse-relaterade föremål och valuta får inte följa med till Destiny 2. Däremot får du behålla din karaktärs utseende, vilket bland annat inkluderar klass, ras, kön, ansikte och hår. Detta förutsätter dock att karaktären i fråga har nått level 20 och klarat story-uppdraget Black Garden. Bungie planerar också att belöna trogna spelare med "honors" som ska reflektera framgångarna i första spelet.

Skicka en rättelse
Jag har spelat och spelar än FPS på dator. Jag säger inte att man kommer i närheten av varandra aim mässigt. Men att Destiny (som krävde extremt lite aim i PvE) skulle bli för lätt på en PC, tvekar jag på. Det är inte så att du måste "vrida dig o skjuta... 29/03 Destiny blev bättre med tiden. Det tråkiga var bara att content blev gammalt fort för att plöjde igenom det väldigt fort, oavsett hur mycket du spelade. Raiderna var alltid så korta, vilket hade sina fördelar när du inte vill lägga en hel kväll på progr... 06/03 Menar du att du har fler än 2 kompis? Lucky you 05/03 Detta är ingenting som är lönt att diskuteras det är fakta,kvittar hur duktig du är en halvdan pc aimar slår världens bästa på hand kontroll, du kan inte heller röra dig på samma sätt på kontroll samtidigt som du siktar. och spel med rekylkontroll blir... 05/03 Jag vet inte asså, går att vara jävligt duktig med en kontroll. Spelar man dessutom med en SCUF så blir det ännu bättre. Jag har spelat en del competitive CoD på PS4. Tror inte de hade behövt ändra så mycket för en PC version. 05/03 Ja, vapenkänslan är grym. Jag spelar främst PvP i Crucible med polarna, men även strikes ibland, och vi brukar alltid snacka om hur bra känsla det är i vapnen. Fast jag säger nog The Last Word! :D 04/03 Kan inte heller lira FPS spel till konsol. Allt annat dock. 04/03 Om det skulle släppas till PC hoppas jag gravt på skilda servrar. Förutom skillnaden i styrdon, kommer PC översköljas av fuskare. Hoppas Bungie inser vilken skitstorm de kommer landa i om spelet släpps till PC. 04/03 Ni som dillar över att PvE:n hade varit för lätt. Har ni sett hur The Division är nu? Tycker att Massive lyckades bra med PvE:n i The Division och det är bara för Bungie att försöka göra liknande saker fast kanske till och med bättre? Det finns 34124321... 04/03 Hoppas verkligen de överväger att eventuellt släppa 2:an till PC. :( 04/03