Damma av den gamla fjärrkontrollen, eller kolla på SVT Play som vanligt folk.

I kväll är det då dags för Emil "HeatoN" Christensen att gå upp till kamp i SVTs tävligsprogram Mästarnas mästare. Säsongen sparkar igång vid klockan 20.00 i kväll och lär återigen blossa upp debatten huruvida en e-sportsmästare har i programmet att göra.

Vad tror du om HeatoNs chanser att klå de andra idrottsveternarena i kvällens program? Kommer han kunna dra nytta av den kunskap han fått genom att bli världsbäst i #Counter-Strike?

Men kanske viktigaste av allt, kommer du ens att titta? Är du osäker kan du alltid kolla in inför-klippet på SVT Play för lite extra pepp.

Emil "HeatoN" Christensen kommer att tävla bredvid idrottsprofiler som ishockeyspelaren Maria Roth och isracingföraren Per-Olof "Posa" Serenius. Vi på FZ önskar lycka till i kvällens tävlingar!

Uppdatering: Programmet finns nu att se på SVT Play.

Skicka en rättelse
Awesome, takckar. 06/03 Kul när han säger alltid att "det här är mitt gren" och så kommer han sist, han har bra självtroende, och är liksom clownen i hela laget, men de andra gillar det :D Han är för stor och tung för många grenar, andra tävlingen hade aldrig gått, de hade ald... 06/03 Får hoppas! 06/03 Enda tradionella TV-programmet jag tittat på senaste 5 åren. Riktigt bra faktiskt. Mycket musik från spel och film i bakgrunden. Kul sport och härliga personligheter. Och nu måste man ju se hur en esportare klarar att möta mer klassiskt fysiska idrottar... 06/03 Fast hans tatuering är aningens större än den lilla klutten på armen. Gissningsvis bara någon skugga som kastas över armen. Och även om han mot förmodan skulle hamna i nattduell så är det bäst av tre och inte en. 06/03 Emil är ganska stor men tung. Ingen atletkropp precis. Skulle nog ha svårt med 200 meter häck. Blir svårt att konkurrera med Martin Lidberg t.ex. Kul att han är med iaf. 06/03 Du har ingen aning om vad du snackar om. Atleter som utövar tvåhjulig motorsport är bland de bäst tränade i världen, det krävs en oerhörd fysik för att kunna kontrollera dessa fordon över en racedistans. Om Posa hade varit jämnårig med Emil hade han näs... 06/03 Det ser ut som en tatuerad hand som sträcker sig fram där på slutet tråkigt om han åker ut så tidigt, verkar va en rolig prick den där Heaton :D 06/03 Kommer dom tävla i någon e-sport i Mästarnas Mästare? I så fall finns det hopp för SVT. 06/03 Tittade på det och jag skulle säga att dom förlorade andra grenen Pågrund av gamlingen. Han var inte tillräckligt ung i kroppen oturligt nog så hans lag kom efter där. Och Första grenen såg jag på engång han skulle ha problem med då han är större än dom... 06/03