Det är nästintill spöstraff på att inte köpa #The Legend of Zelda: Breath of the Wild samtidigt som en Nintendo Switch, men är det värt att uppgradera från Wii U bara för det här spelet? Förhoppningsvis kan filmen nedan ge dig svaret.

Just nu råder det Zelda-feber på FZ och de som inte tillhör Hyrules beskyddare är lika utstötta som invånarna i en leprakoloni. Tillhör du de som inte riktigt bestämt dig om det är läge att uppgradera till en Switch, bara för #Breath of the Wild. Då kan du spana in filmen nedan där de båda versionerna jämförs.

@Joakim Kilman som är vår representant i Grums, har rapporterat in svåra framedrops när städer besöks i Wii U-versionen. Dock verkar det vara försäljarnas språk som står mest och det ska komma från en värmlänning.

Har dött ett par gånger på tvn pga lagg, och måånga nära döden. I handheld kan det lagga lite men det är inget livshotande i mitt fall. Och angående 30fps så orkar man inte bry sig i såna här äventyrsspel, annat vorre det om man skulle lira fps, då är... 09/03 Det är ett väldigt vanligt och väldigt känt fenomen när det kommer till just Metacritic. Att Horizon fått 0/10 stinker Xbox-fanboy. Och såna kontraster i betyg för två toppspel inom samma genre är väldigt orimligt, ja. 0/10 är det allra sämsta betyget... 09/03 Jag finner ingen som helst orimlighet med detta? varför är det så konstigt? får man inte bara tycka som man vill, blir du provocerad eller vadå? Om vi vänder på scenariot, Horizon har ju också får också betyget 0/10, då antar jag att det är nintendo-fan... 08/03 Köpte Horizon Zero Dawn på release, och spelade fram tills Zelda kom. Gillar verkligen HZD och kommer återkomma när jag är klar i Hyrule. Grafiskt och prestandamässigt så slår det Zelda, men jag upplevde att, i jämförelse med Zelda, så är det lite "tomt... 07/03 Mmmmm kör "zelda" pro på ps4an. Har inte fått några fps drops. Musiken är bra grafiken är strålande och inte ett vapen har gått sönder. Inget irriterade pling plong ljud å inga monster grisar med stora huvuden. Allt är perfekt! :) 07/03 Spel som har 30 fps är ospelbara tycker jag. Alldeles för hackigt och segt. 07/03 Du skjuter hål på din egen fanboy-teori då den första Metacritic-användaren du länkar, "Skilly225", även delat ut maxbetyget till ett PC-spel (Battlefield 1) och två Nintendo DS spel ( Pokémon X & Y). 07/03 Ger man Horizon 10/10 och Zelda 0/10 så är man antingen en fanboy som trollar eller så måste man ha en skruv lös. Det kan omöjligt finnas något logiskt som motivera så stora skillnader när man betygsätter spel inom samma genre. En nyregistrerad användar... 07/03 Okej? man kan helt enkelt inte ogilla Zelda och gilla Horizon för då är man ett PS4-fanboy. Tack för svaret. 07/03 enig. jag är en som inte bryr mig desto mer om fps. men till o med jag tycker < 30bilder-per-sekund är uselt. 07/03
Skicka en rättelse